7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via uitnodiging@easyfairs.com.

Bezoekers

Leuk dat je erbij wilt zijn! De toegang tot de Groene Sector is volledig gratis.

Je kunt je registreren voor een bezoek aan de Groene Sector Vakbeurs vanaf 6 weken voor de beurs. Je bestelt jouw tickets eenvoudig via onze site. Deze tickets ontvang je vervolgens direct in je mailbox.

Nee, je hoeft jouw ticket(s) niet te printen. Scan bij de entree je e-ticket en vervolgens kun je je laten inspireren op de Groene Sector Vakbeurs.

Heb je een registratielink of persoonlijke code ontvangen? Bestel je ticket en vul jouw persoonlijke registratiecode in. Daarna ontvang je jouw e-ticket in je mailbox.

Heb je een verkeerd e-mailadres opgegeven? Neem dan contact op met onze afdeling Uitnodigingsservice. Mail naar uitnodiging@easyfairs.com.

Nee, met één ticket kun je één dag naar de Groene Sector Vakbeurs. 

Natuurlijk, kinderen zijn ook welkom op de beurs! Kinderen vanaf 12 jaar dienen ook in het bezit te zijn van een e-ticket voor een bezoek aan de beurs. Kinderen jonger dan 12 jaar hoeven zich niet te registreren.

Super dat je je kennis over de (toekomst van de) sector wil verbreden! Tijdens het bestellen van je ticket kun je je opgeven voor het openingssymposium, of één van de andere sessies die plaatsvinden voor opening van de beurs.

Beurs

Programma

De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg vindt volgend jaar plaats op 7, 8 & 9 januari 2025. De openingstijden zijn van 13.00 tot 21.00 uur.

Zodra het programma bekend is maken we dit bekend op de programmapagina op onze website.

Het programma rondom de innovatie award maken wij de komende periode bekend.

Hiervoor kun je contact opnemen met Sacha Louissen via sacha.louissen@easyfairs.com.

Eten

Onze collega’s van de catering staan gedurende de openingstijden van de beurs voor je klaar met de lekkerste hapjes en drankjes.

Ja, de catering is tijdens de Groene Sector Vakbeurs geheel verzorgd en is dus inbegrepen.

Ja, er zijn ook vegetarische opties bij onze catering.

Toegankelijkheid

Je vindt meer informatie over hoe je op de beurs komt bij onze praktische informatie voor Hardenberg.

Op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg kun je gratis parkeren op maar liefst 5.000 parkeerplaatsen. 

Wil je na een dag Groene Sector Vakbeurs overnachten in één van de nabijgelegen hotels of bed & breakfast? Bekijk hier de omliggende hotels in Hardenberg.

Uiteraard streven wij ernaar om voor iedereen toegankelijk te zijn. We houden daarom rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast zijn er invalidetoiletten bij ieder toiletblok.

Gezondheid

Ja, hiervoor hebben wij een speciale ruimte ingericht. Geef dit aan bij één van onze medewerkers en zij leggen je uit waar je deze ruimte vindt.

Exposanten

Goed dat je interesse hebt om als exposant aanwezig te zijn tijdens de Groene Sector Vakbeurs. Onze accountmanagers staan voor je klaar. Laat je gegevens achter in dit formulier en zij nemen vervolgens contact met je op.

De kosten voor jouw deelname zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hoe groot en waar wil je bijvoorbeeld staan op de beurs? Je kunt het beste contact opnemen met één van onze accountmanagers of laat jouw gegevens achter in dit formulier.

Een maand voordat de beurs begint, worden jouw relaties door ons uitgenodigd.

Scroll naar top