9, 10 & 11 januari 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Waarom deelnemen?

De Groene Sector Vakbeurs is hét kennis- en netwerkmoment voor de gehele groene branche in Nederland. Een compleet platform voor zowel regionale als landelijke spelers, waar je niet mag ontbreken! Een uitgelezen kans om een hoogwaardig vakpubliek te ontmoeten. 

Presenteer producten en deskundigheid

Kennis opdoen en trends ontdekken worden door bezoekers genoemd als belangrijkste redenen voor een bezoek aan de vakbeurs. Toon als exposant jouw innovaties en ontwikkelingen binnen de branche.

Relaties versterken én uitbreiden

Je ontmoet in drie dagen ruim 16.000 professionals uit de groene branche. Schud de hand met bestaande zakenpartners en maak kennis met nieuwe relaties.

Branchebreed platform

De Groene Sector Vakbeurs is de enige beurs in Nederland die zich richt op de gehele groene branche. Ontmoet onder andere hoveniers, boomkwekers, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening.

Aftermovie De Groene Sector Vakbeurs 2023

René Verspuij (Waterplantenkwekerij R. Moerings): ''We hebben ontzettend veel aanspraak van mensen die meer informatie willen hebben. Ik ben hartstikke enthousiast."

Job Steunenberg ADVANTA (Limagrain Field Seeds): We ontmoeten hier onze klanten: hoveniers, graszodentelers, gemeenten en cultuurtechnische bedrijven. We hebben een goede beurs gehad en kijken uit naar volgend jaar."

Han de Groot (VHG): ''We ontmoeten op De Groene Sector Vakbeurs veel bezoekers die met ondernemersvragen bij ons langskomen. Wat verder erg leuk is dat er ook medewerkers komen met vragen opleidingen en trainingen.''

Scroll naar top