7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Easyfairs NL app: Optimaliseer jouw beursdeelname met de event app!

Maak kennis met onze nieuwe event app, met diverse functies die jouw zichtbaarheid voor, tijdens en na het event zullen vergroten. De app stelt je in staat om op elk moment in contact te komen met klanten, prospects en potentiële partners.

🚀 Bereid je voor door jouw profiel aan te maken en je teamleden uit te nodigen
Bedrijfsgegevens worden vooraf ingevuld vanuit My Easyfairs. Je hoeft alleen jouw planning tijdens het event voor te bereiden met de app, zodat bezoekers van tevoren al met jou kunnen communiceren en afspraken op het event kunnen plannen.

🤝 Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen
De app stelt jou de meest relevante connecties voor. Mensen die je waarschijnlijk absoluut op het event wilt ontmoeten, gebaseerd op jouw voorkeuren en interesses.

Voordelen Easyfairs NL app

  1. Maximaal netwerken: Vergroot jouw kansen om in contact te komen met gelijkgestemde professionals.
  2. Efficiënte afspraken: Gemakkelijk communiceren en afspraken plannen.
  3. Gepersonaliseerde ervaring: Stem jouw eventervaring af op jouw professionele doelstellingen.

Hoe werkt het?

  • Registreer jouw standpersoneel: Na registratie ontvangen zij een e-mail om hun account in de app aan te maken.
  • Stel jouw gebruikersprofiel in: Vertel ons over jouw interesses en waar je naar op zoek bent tijdens het event.
  • Download de app: Download de app en profiteer altijd en overal van de voordelen.

Haal het maximale uit jouw deelname!

Ongeveer drie weken voor aanvang van het event gaat de app live. Op dat moment vind je hier de links naar de App Store (iOS) en Google Play Store (Android).

FAQ

Met de app kun je verbinding maken en afspraken plannen met bezoekers, sprekers of andere exposanten. Je kunt het kennisprogramma bekijken en sessies in je agenda plannen, sprekers- en exposanteninformatie bekijken en de plattegrond raadplegen.

De app is te downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android). Zoek op Easyfairs NL.

Na het aanmelden van jouw standpersoneel ontvangen zij een e-mail om hun account aan te maken in de app. In deze welkomstmail staat een registration ID/badge ID. Vervolgens kunnen zij een wachtwoord aanmaken, waarmee ze in het vervolg kunnen inloggen.

Klik op de Help? button in de app om contact op te nemen, zodat de mail alsnog verzonden kan worden. Of mail naar uitnodiging@easyfairs.com

Onder ‘App gebruikers’ zie je alle gebruikers van de app. Wil je contact maken met bijvoorbeeld een bezoeker van de beurs, dan zoek je deze persoon op en klik je op ‘Toon interesse’ om je interesse kenbaar te maken.

In de exposantenlijst vind je alle deelnemende bedrijven. Klik op ‘Toon interesse’ om kenbaar te maken dat je geïnteresseerd bent in het bedrijf. Als de exposant jouw interesse bevestigt, kun je met elkaar chatten of een afspraak plannen.

Het gehele programma is zichtbaar in de app, onder het kopje programma. Wil je een sessie bijwonen, dan kun je deze toevoegen aan de agenda, door op de button ‘Toevoegen aan agenda’ bij de sessie te klikken.

Onder ‘Aanbevolen voor jou’ zie je aanbevelingen die specifiek voor jou worden weergegeven, zoals bezoekers, standpersoneel, andere exposanten, etc. Deze aanbevelingen worden gebaseerd op jouw profiel en jouw interesses. Je kunt interesse tonen in de voorgestelde personen of bedrijven of ze skippen.

Scroll naar top