7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Terugblik 2024

De 24e editie van De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 9, 10 en 11 januari 2024 bezocht door 16.500 bezoekers. 320 exposanten presenteerden zich in drie dagen tijd aan alle groenprofessionals. Door het hoge aantal exposanten werd de beurs voor het eerst van 7 naar 8 hallen uitgebreid. De Groene Sector Vakbeurs werd geopend met de Nieuwjaarsbijeenkomst van VHG met ruim 200 bezoekers en verder vonden er meerdere uitreikingen plaats, waaronder de Greenfluencer van het jaar en NK Hovenier.

Lees alles over afgelopen editie via deze link.

De Innovatie Awards

Tijdens afgelopen editie van De Groene Sector Vakbeurs mochten bezoekers voor het eerst meebepalen over De Groene Sector Vakbeurs Innovatie Award. Bezoekers konden de innovaties terugvinden in de Tunnel van de Toekomst.

Alle publieksstemmen werden aan het einde van de beurs bij elkaar opgeteld. De winnaar in de categorie ‘Tuin & Park Mechanisatie’ was Husqvarna met de Power Ascender. BERA BV won in de categorie ‘Groene Inrichting’ met de WaterUps. 

Bekijk alle genomineerde innovaties van afgelopen editie nog eens via onderstaande button.

Het Duurzaamheidspark

Afgelopen editie is het Duurzaamheidspark gelanceerd. Wij van De Groene Sector Vakbeurs vinden duurzaamheid belangrijk, daarnaast willen wij jou graag beleving bieden op de beursvloer. Als bezoeker van De Groene Sector Vakbeurs kun jij door het aangelegde Duurzaamheidspark lopen en ondertussen kun je worden geïnformeerd én geïnspireerd door de deelnemende exposanten. Het Duurzaamheidspark is opgezet in samenwerking met onze mediapartner Hortipoint. De exposanten die afgelopen editie aanwezig waren op het park waren: MBI, In-Lite, Van Vliet duurzaamhout, Maxibel, Stihl, Solid Bamboo, Boomkwekerij Ebben, Adezz en Graszodenkopen.nl.

Lees alles over het Duurzaamheidspark via deze link.

Opnames

Aftermovie editie 2024

De 24e editie van De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 9, 10 en 11 januari 2024 bezocht door 16.500 bezoekers. 320 exposanten presenteerden zich in drie dagen tijd aan alle groenprofessionals. Tijdens de beurs vonden diverse uitreikingen plaats. Op de derde beursdag werden de winnaars van De Groene Sector Innovatie Award bekendgemaakt. Dit was het eerste jaar dat ook de bezoekers van de beurs mee konden stemmen op hun favoriete innovatie. Bekijk de gehele aftermovie van De Groene Sector Vakbeurs 2024 hier terug.

Opening beurs met Koninklijke VHG

Op 9 januari 2024 vond voorafgaand aan de beurs de opening van De Groene Sector Vakbeurs plaats met de Nieuwjaarsbijeenkomst van Koninklijke VHG. Gastspreker Martin Kniest heeft een inspirerende presentatie gegeven over hoe hij met zijn bedrijf de maatschappij verandert door kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast heeft Koninklijke VHG haar plannen voor komend jaar gedeeld. Bekijk hieronder de bijeenkomst terug. Bekijk de Nieuwjaarsbijeenkomst terug via onderstaande button.

Klimaatadaptieve Oplossingen

Menno Olthof van MBI De Steenmeesters, Hans van der Weerd en Marcel Straatman van Heicom en Jeroen van Wijngaarden en Mark Offerman van H&B Grondstoffen nemen je mee in vraagstukken en uitdagingen op het gebied van klimaatadaptieve oplossingen. Onderwerpen zoals duurzaamheid, wat te doen tegen wateroverlast, de juiste bodem voor waterinfiltratie, water in de tuin houden, groen parkeren, waterdoorlatende ondergrond, substraten, lava en het porodur® systeem worden uitgebreid behandeld.

Foto's

Scroll naar top