7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Maak kennis met de Smart Badge technologie!

Met de ‘’Smart Badge technologie’’ kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die ze bij binnenkomst ontvangen. 

Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker de volgende ochtend alle informatie van de gescande stands in de mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt de volgende ochtend na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen. 

Dankzij de ‘’Smart Badge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit. 

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met jouw badge - Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid​

2. Je ontvangt de volgende ochtend alle verzamelde exposanteninformatie

Jouw voordelen

Jouw badge is jouw virtuele draagtas tijdens het beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

Je weet precies welke stands je bezocht hebt. Je ontvangt de ochtend een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam - je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin je interesse hebt getoond.

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die je bezoekt.

EASYGO_25_HR
Scroll naar top