7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Moasure

Moasure

Over ons

Maak kennis met het eerste meetinstrument ter wereld dat gebaseerd is op beweging – Moasure® ONE™.

Moasure ONE biedt een unieke manier om snel en nauwkeurig regelmatige of onregelmatige vormen of ruimtes te meten door simpelweg van het ene punt naar het volgende punt te bewegen. Gebruikers kunnen in een mum van tijd de omtrek, oppervlakte, volume, hoogteverschillen en meer berekenen.

Deze revolutionaire tool maakt gebruik van 500 sensoren per seconde zodat het precies weet waar het zich in de 3D-ruimte bevindt en werkt zonder telefoonsignaal of GPS. Hierdoor kunnen gebruikers snel nauwkeurige oppervlakte- en volumeberekeningen uitvoeren, wat onder andere helpt bij het bestellen van materialen en het egaliseren van werklocaties.

Moasure ONE wordt in combinatie gebruikt met de Moasure PRO-app en wordt via Bluetooth aan elkaar gekoppeld. Gebruikers zijn in staat om tegelijkertijd te meten en te tekenen, ongeacht obstakels, op de werklocatie om zo een uitgebreid 3D-diagram op een smartphone of tablet te krijgen met alle relevante meetgegevens.

Metingen die worden vastgelegd door Moasure kunnen eenvoudig worden opgeslagen in verschillende bestandsformaten en snel worden overgebracht naar populaire CAD-software of worden geëxporteerd naar een PDF bestand om te delen met klanten of collega’s.

De Moasure ONE is inmiddels al een onmisbare tool voor professionals in de groene industrie die dankzij dit unieke meetinstrument, geld en tijd besparen en meer klussen gedaan krijgen.

Bezoek het Moasure team op De Groene Sector Vakbeurs om een live demonstratie van de Moasure ONE te zien.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top