Waarom bezoeken?

De Groene Sector Vakbeurs is uitgegroeid tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Jaarlijks komen gemiddeld 11.000 professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. Meer dan 300 exposanten presenteren zich aan jou. 

Raak geïnspireerd door noviteiten, schud de hand met vertrouwde zakenpartners en breid jouw groene netwerk uit.

Innovatie en inspiratie

Interessante kennissessies, workshops en demonstraties maken De Groene Sector Vakbeurs een waardevol evenement om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en innovaties in de sector te ontdekken. 

En vergeet natuurlijk de innovatieroute niet. Na een bezoek aan de beurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines en producten, wet- en regelgeving en trends en ontwikkelingen binnen jouw branche.

Beleving

De vakbeurs barst van de beleving. Denk aan prachtig aangelegde groene zones en diverse zaag- en tuinaanlegwedstrijden. U ziet, voelt en ervaart duurzame, inspirerende praktijkoplossingen. 

Afgelopen editie werd één hal volledig ingericht als ‘Het Waterplein’. Op het Waterplein was aandacht voor zwemvijvers, afwatering, beregening, etc. Daarnaast werden er interessante lezingen bijgewoond op het water!

Afgelopen jaar werd er ook aandacht besteed aan nieuwe ondernemingen. Daarom is het Starterspaviljoen bedacht. Hier stonden deelnemers zoals Essie BV, Marco Hulsebosch met zijn product Lifftie, LULA | Light Up Life Anywhere en HOUTEC.”

Scroll naar top