Waarom bezoeken?

De Groene Sector Vakbeurs is uitgegroeid tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Jaarlijks komen gemiddeld 18.000 professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. Maar liefst 295 exposanten presenteren zich aan jou. 

Raak geïnspireerd door noviteiten, schud de hand met vertrouwde zakenpartners en breid jouw groene netwerk uit.

Innovatie en inspiratie

Interessante kennissessies, workshops en demonstraties maken De Groene Sector Vakbeurs een waardevol evenement om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en innovaties in de sector te ontdekken. 

En vergeet natuurlijk de innovatieroute niet. Na een bezoek aan de beurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines en producten, wet- en regelgeving en trends en ontwikkelingen binnen jouw branche.

Beleving

De vakbeurs barst van de beleving. Denk aan prachtig aangelegde groene zones en diverse zaag- en tuinaanlegwedstrijden. U ziet, voelt en ervaart duurzame, inspirerende praktijkoplossingen. 

Tijdens edities 2019 en 2020 was één hal volledig ingericht als ‘Het Groene Inspiratiepark’. Het park speelde in op duurzaamheid, innovatie en onderscheidend vermogen met een directe vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. Daarnaast was er de Smart STIHL Experience, waar bezoekers oplossingen op het gebied van landscape, forest, accu, cleaning, demo en product connectivity konden ontdekken. 

Scroll naar top