7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Lageschaar Vaste Planten

Lageschaar Vaste Planten

Over ons

100% Biologische vaste planten & onderhoudsarme, natuurlijke beplantingsconcepten.

Wij laten u graag zien dat een groenontwerp onderhoudsvriendelijk, kleurrijk, klimaatadaptief én biodiversiteit ondersteunend kan zijn. Goed voor mens, dier en zijn omgeving!

Lageschaar Vaste Planten kweekt al meer dan 45 jaar op een duurzame teeltwijze een groot sortiment sterke, soortechte vaste planten op eigen kwekerij. Al de door ons gekweekte planten zijn 100% biologisch geteeld en SKAL-gecertificeerd. Tevens voorzien van On the way to PlanetProof, Groenkeur en NL Greenlabel certificering.

Naast duurzame kwaliteitsplanten levert Lageschaar langlevende en onderhoudsarme, natuurlijke beplantingsconcepten. De beproefde, uitgebalanceerde concepten Prairie Garden®, Fleur Dansante® en Fleur Robuste® zijn flexibel in te zetten en toe te passen in elk groenontwerp.

Een nieuwe toepassing is het ontwerpen met inheemse planten, het op doordachte wijze combineren van inheemse planten met reguliere soorten biedt volop mogelijkheden om in iedere omgeving een natuurlijk én esthetisch beeld te creëren:
– Vele kleurschakeringen en sterke structuren geven jaarrond een unieke beleving.
– Met dracht- en waardplanten die voor insecten noodzakelijk zijn voor foerageren, overwinteren en eiafzetting.

Je maakt het natuurlijk met Lageschaar

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top