Deelnemers

Koti Industrieel en Technisch Borstelwerk BV

Koti Industrieel en Technisch Borstelwerk BV

Koti Industrieel en Technisch Borstelwerk BV

Over ons

In de vijftig jaar sinds haar oprichting in 1966 heeft KOTI zich ontwikkeld tot een concern met internationale vestigingen en een wereldwijde reputatie. KOTI produceert en ontwikkelt door middel van een modern machinepark een groot assortiment aan veeg- en onkruidborstels in eigen huis. Wij zijn uw partner gedurende het volledige proces van advies t/m nazorg waardoor u bij ons rechtstreeks zaken doet bij de bron.

Naast een compleet assortiment aan veeg- en onkruidborstels levert KOTI een groot pakket aan nieuwe en originele slijtdelen. Wel zo gemakkelijk, u kunt hierdoor zowel uw borstels als slijtdelen bij één leverancier betrekken. Daarnaast beschikt KOTI over een ISO 9001 certificering, waardoor u bij ons verzekerd bent van de hoogste kwaliteit producten.

Products

Nieuws

Vacatures

Technisch commercieel medewerker binnendienst

Technisch commercieel medewerker binnendienst

Als technisch commercieel medewerker binnendienst bij KOTI zorg je voor een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Dit doe je door met jouw technische kennis een snelle en correcte offerte- en orderafhandeling te verzorgen. Daarnaast handel je op een professionele manier klachten af en vorm jij de spil tussen de klant en de afdelingen: verkoop, calculatie, planning en werkvoorbereiding binnen KOTI.

Dagelijks heb je veel contacten met klanten waarbij je als sparringpartner fungeert op het gebied van techniek. Ook sta je veel in contact met leveranciers en je gemotiveerde collega’s.

Lees verder »
Storings- en onderhoudsmonteur

Storings- en onderhoudsmonteur

Als storings- en onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het lokaliseren en verhelpen van de dagelijkse storingen op besturingstechnisch, mechanisch en soms elektrotechnisch gebied aan ons mooie en gevarieerde machinepark. Jij bent als het ware de redder in nood die er voor zorgt dat de productieafdelingen zo weinig mogelijk hinder ervaren wat betreft technische storingen en mankementen. Ook pleeg je onderhoud en ben je verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top