7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Innogreen

Innogreen

Over ons

Een gezonde bodem is niet vanzelfsprekend. Bij Innogreen richten wij ons op het verbeteren en gezond maken van de bodem. Dit doen wij altijd met een eerlijk advies en de juiste natuurlijke producten. Hiermee wordt een goed fundament gebouwd voor een gezonde tuin en daarmee natuurlijk ook een groenere toekomst.

Innogreen
Innogreen is in 2007 opgestart en uitgegroeid tot de onderneming van vandaag. Onze visie is dat de bodem de basis is voor alles wat groeit, daar moeten wij dus zuinig op zijn. Dit sluit natuurlijk naadloos aan bij de kernwaarde binnen Innogreen en dat zie je natuurlijk terug in de hele productontwikkeling en bedrijfsvoering. Wij werken dan ook met veel plezier en passie aan een gezond milieu. Dit doen wij vanuit onze locatie in Werkendam.

Onze kernwaarden
Binnen onze organisatie vinden wij het belangrijk om continuïteit te waarborgen, duurzaamheid te bevorderen, biodiversiteit van de bodem te vergroten en verantwoord om te gaan met mens en maatschappij. Samenwerkingen met andere bedrijven zijn er dan ook om zo veel mogelijk de (groene) circulaire economie te bevorderen en van daaruit onze producten te ontwikkelen.

Productontwikkeling
Onze grondstoffen worden gekozen uit reststromen van de voedingsindustrie, duurzaam geproduceerde micro-organismen en andere basismaterialen, die hergebruikt kunnen worden. Dit zorgt voor meer ketensamenwerking, innovatie, minder grondstoffenverbruik en minder afval (circulaire economie).
We ontwikkelen speciale producten voor natuurlijke bemesting en een betere bodemkwaliteit met een actief bodemleven.
Door te netwerken in binnen- en buitenland ontstaat er een enorme input aan kennis, grondstoffen en waardevolle samenwerkingsverbanden. Waarmee we inzetten op productontwikkeling.

Onze Afnemers
De producten van Innogreen worden gebruikt in de hovenierssector, de groenvoorziening, door gemeenten, op golfbanen en sportvelden, (biologische) glastuinbouw, akkerbouw, kwekerijen, loonbedrijven en door dak- en gevelgroenspecialisten.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top