7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

GRIFFIOEN WASSENAAR

GRIFFIOEN WASSENAAR

Over ons

Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar is dé (kennis)partij voor toepassing van vasteplanten in projecten, tuinen en het openbaar groen. Hiervoor beschikken wij over ca 6,5 miljoen planten in 800 soorten. Alle planten worden duurzaam en in P11 gekweekt, dit geeft zwaardere planten en minder uitval.

Ook voor stuksleveringen voor projecten en tuinen kunt u bij Griffioen terecht. Alle planten worden standaard zonder pot geleverd. Deze halen wij er voor u af en worden hergebruikt. Zo dragen wij gezamenlijk bij aan de terugdringing van met name het plasticafval. U werkt sneller, goedkoper en bent verzekerd van kwalitatief goed doorwortelde planten.

In Hardenberg presenteert Griffioen een eigen vasteplanten meststof. De speciaal samengestelde organische voeding wordt in 25 kg zakken op de markt gebracht. De meststof is een doorontwikkeling van de reeds jaren door Griffioen gebruikte meststof die is geoptimaliseerd voor vasteplanten in het openbaar groen.

Bij Griffioen kun je terecht voor maatwerk advies, o.a. op gebied van onderhoud, beheer, ontwerp en toepassing van vasteplanten. Via workshops van de Griffioen Academy wordt kennis en ervaring gedeeld, om beter en efficiënter onderhoud in te richten. De workshops geven wij incompany of op onze kwekerij te Boskoop. Ook is er een workshop waar dieper wordt ingegaan op de toepassing van vasteplanten en hoe deze succesvol in projecten toe te passen.

Griffioen Wassenaar BV
Insteek 54
2771 AB Boskoop

T +31 (0)172 55 12 35
E info@griffioenwassenaar.nl

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top