7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Geert-Jan de Kok B.V.

Geert-Jan de Kok B.V.

Over ons

Wij zijn een familiebedrijf opgericht in 1988 als landbouwmechanisatiebedrijf in Esbeek. Geert-Jan de Kok BV is actief in de verkoop, verhuur, onderhoud en service van grondverzetmachines.

Onze roots liggen in de landbouwsector, wij begrijpen als geen ander dat u als klant de beste service verdient! Wij kunnen dit garanderen dankzij een service afdeling die bestaat uit een ruime werkplaats, compleet ingerichte servicebussen en een grote voorraad onderdelen. Maar het belangrijkste, wij beschikken over de juiste vakmensen die er alles aan doen om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Onze verkoopafdeling adviseert u graag over de aankoop van uw machine, dankzij grote voorraad machines kunnen we in veel gevallen uw nieuwe machine direct uit voorraad leveren.

Het team van Geert-Jan de Kok BV staat voor u klaar, wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Wij zijn trotse importeur van Yanmar, Gehl, Manitou, Paus, Bema en Mc Cauley. Voor meer informatie bezoekt u onze website: www.geert-jandekok.com

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top