7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Andreas Stihl NV

Andreas Stihl NV

Over ons

De STIHL Groep ontwikkelt, produceert en verkoopt machines voor tuinonderhoud, bosbouw, landbouw, landschapsonderhoud en de bouwsector met de nodige aandacht voor veiligheid. Dat ruime aanbod vult STIHL aan met digitale innovaties om de verschillende doelgroepen de verwachte kwaliteit te kunnen bieden. Alle machines, accessoires, beschermende kleding en toebehoren worden aangeboden via een gespecialiseerd netwerk dat bestaat uit 41 eigen distributie- en marketingmaatschappijen, ongeveer 120 invoerders en meer dan 54.000 dealers in ruim 160 landen.
STIHL investeert continu in de toekomst en houdt hierbij rekening met de impact op de maatschappij en het milieu. Consumentenbelangen, milieubescherming, sociaal-economische kwesties en mensenrechten worden systematisch mee in beschouwing genomen.
STIHL werd in 1926 opgericht en is sinds 1971 wereldwijd het best verkochte kettingzaagmerk. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Waiblingen bij Stuttgart. De productie is wereldwijd verspreid over zeven landen: Duitsland, de VS, Brazilië, Zwitserland, Oostenrijk, China en de Filippijnen. In 2021 behaalde STIHL met 20.094 medewerkers wereldwijd een omzet van 5,06 miljard euro.
Meer informatie over de STIHL Groep en persinformatie over de producten, evenementen en nieuwigheden kan u downloaden op stihl.be of stihl.nl.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top