Deelnemers

ANDREAS STIHL NV

ANDREAS STIHL NV

Over ons

De STIHL groep ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment machines voor de professionele bos- en landbouw, alsook voor het tuin- en landschapsonderhoud, de bouwsector en veeleisende particuliere gebruikers.. De producten worden via 37 eigen distributie- en marketingmaatschappijen verkocht, ongeveer 120 invoerders en meer dan 45.000 erkende en gespecialiseerde dealers in ruim 160 landen. De maatschappelijke zetel van de onderneming die in 1926 opgericht werd, ligt in Waiblingen bij Stuttgart. STIHL is sinds 1971 het best verkochte kettingzaagmerk ter wereld.

Sinds de oprichting meer dan 90 jaar geleden, heeft STIHL telkens opnieuw de markt vorm gegeven door spraakmakende innovaties. Met meer dan 2.300 patenten bewijst STIHL dat innovatie ondertussen een traditie is. Iedereen die actief is in de bosbouw, landbouw, landschapsonderhoud of de bouw – of elke particuliere gebruiker die de hoogste standaard verwacht, kent STIHL en schat haar merkbelofte naar waarde: topkwaliteit, klantgerichtheid en innovatie. De gedachte die aan de basis van dit succes ligt is : telkens nieuwe manieren vinden om de mens te helpen bij het werk in de natuur.

Geen enkele wereldmarktleider mag echter tevreden blijven met resultaten uit het verleden. Om succes in stand te houden en werkelijk leiderschap te kunnen claimen is voortdurende ontwikkeling nodig, waarbij men de focus op een aantal duurzame principes nooit uit het oog verliest.

Het is daarbij duidelijk dat STIHL als wereldmarktleider voortdurend waakt over het overzicht van het gehele plaatje. Zo wordt er overal ter wereld geïnvesteerd in de toekomst, steeds met het oog op duurzaamheid. In dit familiebedrijf met stevige roots zijn continuïteit, passie voor technologie en het afleveren van de hoogste kwaliteit belangrijke pijlers voor een voortdurende succesvolle groei. STIHL neemt ook haar verantwoordelijkheid op verschillende vlakken: mensenrechten, milieubescherming, energie en sociaal-economisch. De inzet, het enthousiasme, kennis en vaardigheden van de werknemers zijn de basis van het succes. Persoonlijke ontwikkeling, opleiding en training krijgen dan ook prioriteit. Persoonlijk advies en gespecialiseerde service voor de klant staan centraal. Dat blijkt uit het sterk geselecteerde wereldwijde distributienetwerk van dealers die STIHL producten verkopen.

Al deze elementen zorgen er samen voor dat STIHL wereldwijd de topkwaliteit en service kan afleveren die onze klanten verwachten, en dat “quality, made by STIHL” wereldwijd een begrip is.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top