7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

De Groene Sector Vakbeurs Innovatie Awards

Tijdens De Groene Sector Vakbeurs worden komende editie twee Innovatie Awards uitgereikt in de categorieën Tuin & Park Mechanisatie en Groene Inrichting. Hebben jullie als exposant onlangs een innovatief product of concept gelanceerd en wil je meedoen aan De Groene Sector Innovatie Award? Vergeet dan niet om jullie innovatie vóór 30 november aan te melden door een mail te sturen naar Linn.vandijk@easyfairs.com én de innovatie in te dienen in My Easyfairs.

Hoe doe je mee?
Meld je innovatie aan in jullie My Easyfairs omgeving. Hier voeg je het product toe, vervolgens selecteer je dit product als innovatie. Ga in My Easyfairs naar Beheer uw online profiel en vervolgens naar Innovatiegalerij.

Let op: Stuur óók een mail naar linn.vandijk@easyfairs.com waarin je aangeeft mee te willen doen aan De Groene Sector Innovatie Award. Zonder aanmelding via de mail is de aanmelding niet definitief. Vermeld in de mail om welke categorie het gaat; Tuin & Park Mechanisatie of Groene Inrichting. Stuur een productafbeelding, omschrijving en motivatie mee.

Voorwaarde: De genomineerde innovaties die gekozen worden door de jury moeten een EasyGo Pluspakket afnemen om in de Tunnel van de Toekomst te komen staan.

Een onafhankelijke jury kiest uit alle inzendingen de vijf beste innovaties per categorie, waarbij gekeken wordt naar onderstaande criteria. De 10 genomineerde innovaties worden in de Tunnel van de Toekomst getoond tijdens De Groene Sector Vakbeurs 2024. Bezoekers kunnen tijdens de beurs de tunnel bezoeken en alle innovaties bekijken door middel van een video, tevens kunnen zij daar hun stem uitbrengen op hun favoriete innovatie. Voorafgaand aan de beurs kunnen bezoekers ook al hun stem uitbrengen via de website. Op het einde van de laatste dag van De Groene Sector Vakbeurs worden alle stemmen, zowel online als in de tunnel, bij elkaar opgeteld. De innovatie met de meeste stemmen zal zichzelf de winnaar van De Groene Sector Vakbeurs Innovatie Award 2024 mogen noemen.  

Innogreen en Vector Machines winnaars Innovatie Award 2023

Tijdens De Groene Sector Vakbeurs 2023 werd de Innovatie Award uitgereikt binnen twee categorieën. In de categorie Groene Inrichting ging de prijs naar Innogreen met de innovatie Green Start en in de categorie Tuin en Park Mechanisatie won Vector Machines met de innovatie Autonome Vector Wd 2.0.

Scroll naar top