Deelnemers

ECOstyle B.V.

ECOstyle B.V.

ECOstyle B.V.

Over ons

Speciaal voor hoveniers en gemeenten
Als professional weet je als geen ander wat nodig is om een mooie siertuin te creëren. Dit is niet zomaar iets, het is vaak de trots van je klant. In samenwerking met de natuur, op een duurzame wijze die siertuin realiseren?

Kies dan 100% organische producten van ECOstyle professional. Deze specifieke producten voor hoveniers, groenvoorzieners en gemeenten bieden u een onderscheidend vermogen met een duurzame en milieuvriendelijke aanpak. De recepturen zijn speciaal afgestemd voor professioneel gebruik met een uitbundige bloei van bloemen en planten als resultaat.

Een prachtig bloeiende tuin, dit wil jouw klant toch ook? Om die siertuin te realiseren moet de bodem in balans zijn. Voor alles wat groeit en bloeit is de bodem de basis. Om te groeien en bloeien zijn de juiste voedingselementen, voedingstoffen, micro-organismen en mineralen nodig, in de juiste verhouding. Om hier zeker van te zijn raden wij daarom aan eerst een bodemcheck.

Met specifieke producten voor hoveniers, groenvoorzieners en gemeenten biedt ECOstyle Professional een breed assortiment voor duurzame en milieuvriendelijke aanpak. Een onderscheidend assortiment met uitgekiende ecologische, 100% natuurlijke producten voor tuinaanleg en -onderhoud. Zowel de verpakkingen als de recepturen zijn dan ook geheel afgestemd op professioneel gebruik.

De producten van ECOstyle Professional kunnen op verschillende manier toegepast worden. Zo hebben we 100% organische meststoffen speciaal voor de siertuin of het gazon voor de hovenier. Maar ook gemeenten en groenvoorzieners kunnen voor hun bemestingsplannen of onkruidbestrijding bij ons terecht.

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top