7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Breukers Houtzagerij en Bosbouwmachines

Breukers Houtzagerij en Bosbouwmachines

Over ons

Woodmizer® is, met meer dan 40.000 verkochte zagerijen, wereldwijd de marktleider in de verkoop van houtzagerijen. Om de verkoop van deze mobiele en stationaire zagerijen te ondersteunen, heeft Wood-mizer® in de meeste landen filialen geopend. Ook in Nederland en België kunnen wij uw onderneming ondersteunen. Of het nu gaat om agrarische diversificatie, bosbenutting of de volledige installatie van houtzagerijmachines.
Een groot deel van ons succes is te danken aan de hoge kwaliteit van onze producten en aan de goede dienstverlening na aanschaf van de machine. Ook het uitgebreide assortiment onderdelen dat wij u kunnen bieden, en tevens technische ondersteuning indien u dat wenst, zorgen dat u weer snel verder kunt met uw werkzaamheden.
Wood-mizer® heeft ook secundaire verwerkingsapparatuur ontwikkelt voor de nabewerking van uw gezaagde producten. Denk hierbij dan aan herzagen, meerbladige cirkelzagen, schaafmachines en droogkamers. Ook hier kunnen wij met u meedenken over wat de beste oplossing is voor uw situatie.
Tevens zijn wij de enige fabrikant van houtzagerijen die zelf ook zaagbladen produceert die speciaal zijn ontwikkeld om de productiviteit van uw houtzagerij te maximaliseren. Als u gebruik maakt van onze groeiende Resharp diensten, kunt u zich volledig op uw houtzagerij concentreren en erop vertrouwen dat uw zaagbladen worden opgehaald, opnieuw geslepen en aan u terugbezorgd.

Wood-mizer® : From forest to final form

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top