7., 8. &  9. Januar 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Richard Brink B.V.

Richard Brink B.V.

Over ons

Sinds 45 jaar zijn wij actief in het verwerken en produceren van metalen producten voor gebruik in de tuin, op het groendak, en in de openbare ruimte.

Onze producten worden allemaal in eigen beheer in Duitsland geproduceerd, en maatwerk is mogelijk. Wij onderscheiden ons van andere fabrikanten door o.a. het afwerkingniveau van de producten, de verscheidenheid aan design roosters, personaliseerbaarheid en het installatiegemak.

Voor alles geldt ons motto dat wij niets zouden verkopen wat we zelf niet zouden kopen.

Enkele voorbeelden van onze producten:

Perkranden/kantopsluitingen; zowel flexibel als recht, van RVS, aluminium en cortenstaal, optioneel in kleur.

Plantenbakken; zowel in standaard maten als op maat gemaakt. Modulair op te bouwen of gelast, van RVS, aluminium, cortenstaal en staal. Uiteraard in kleur mogelijk.

Zonnepaneel onderconstructies; lichtgewicht snelbouwsysteem met ballastering, ook voor gebruik op het groendak

Groenwand panelen; voor montage aan gevels

Keerwanden; van RVS, aluminium, cortenstaal of op kleur. Dit systeem kenmerkt zich door de eenvoud van montage (steeksysteem), en de snelheid van het opzetten op locatie (het gehele systeem wordt in onze werkplaats vooraf gemonteerd en gepast). Afhankelijk van de toepassing monteren wij deze met muurplaten, schoren of trekstangen/banden zodat de keerwand daadwerkelijk recht is.

Drainage/afwateringsgoten; van staal, roestvaststaal en beton. Belastingklasses A15 – E600, met een verscheidenheid aan designroosters.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top