Jobangebote

Job Ads

Kategorien
Order  
59 Results
Aan de slag in het groen!
  Stand   245

Aan de slag in het groen!

Sie möchten sich auf grüne Stellenangebote bewerben? Auf jeden Fall! Arbeiten im Grünen bedeutet, schöne Dinge in der Natur zu schaffen und zu erhalten. Du arbeitest viel mit den Händen, aber auch oft mit dem Kopf. Sie müssen wissen, wie Sie Pflanzen am besten pflegen und den Boden für das kommende Frühjahr vorbereiten. Natürlich gibt es verschiedene grüne Stellenangebote, es kommt nur darauf an, was man will.

Lesen Sie weiter »
Accountmanager
  Stand   523

Accountmanager

Als Accountmanager vervult u de rol als partner van de klant als het gaat om het inzetten van de juiste machines voor de corebusiness van de klant. U bezoekt pro-actief klanten op werven en standplaatsen. U informeert tevens uw klanten over ontwikkelingen binnen de organisaties en inventariseert welke lopende zaken er bij klanten zijn.

Met een open, sociaal vaardige houding kan u met zowel de gebruiker als de inkoper in gesprek gaan om er altijd voor te zorgen dat de juiste machine wordt aangekocht. Hierbij ontzorgt u de klant door met de klant mee te denken en waar nodig adviezen of demonstraties te geven. Verder kunt u maatwerkoplossingen aanbieden waarbij u altijd met de klant probeert mee te denken.

Met een sterke back-office en een vestiging in de regio vertegenwoordigd u het merk Wacker Neuson, een toon aangevend merk binnen de branch dat inzet op duurzaamheid en kwaliteit. Wa Wij zoeken een collega die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. U rapporteert aan de sales manager.

Lesen Sie weiter »
Accountmanager Groen (West-Nederland)
  Stand   456

Accountmanager Groen (West-Nederland)

Wij zijn Mertens, een sterk groeiende toeleverancier voor de professionele tuinbouw, de tuinretail en groensector. Met ruim 130 collega’s realiseren wij (al bijna 70 jaar) samen met onze klanten en fabrikanten gezonde groei. Met een compleet assortiment, deskundig advies en snelle levering bieden we dagelijks ‘Groeikracht voor ondernemers’ en delen wij onze expertise met passie. Mertens heeft zich ontwikkeld tot een nuchtere, betrokken en bovenal vertrouwde partner met kennis van zaken.

Lesen Sie weiter »
Accoutmanager groen
  Stand   326

Accoutmanager groen

Als Accountmanager Groen word je opgeleid tot specialist in de groenbranche. Werken in het Groen betekent dat je voornamelijk hoveniers, groenvoorzieners en boomverzorgers bemiddelt. Je zoekt vakmensen, voert intake gesprekken en zorgt ervoor dat je klanten hebt waar je je vakmensen kunt plaatsen.

Voor Groen Hengelo zijn wij op zoek naar een projectmanager met humor die de samenwerking gaat opzetten met een aantal toonaangevende groenbedrijven in de omgeving van Hengelo. In deze rol beschik je over de juiste drive om de kandidaten te werven, organiseer je intakegesprekken, hou jij je bezig met de personeelsplanning en ben jij de persoon die het relatiebeheer onderhoudt. Dit doe je zowel met de klant, subleverancier als onze uitzendkrachten. Je bent resultaatgericht, oplossingsgericht en kan zelfstandig problematieken oplossen.

Lesen Sie weiter »
Allround Magazijnmedewerker
  Stand   569

Allround Magazijnmedewerker

GVG Oliehandel BV sucht einen Allround-Lagermitarbeiter in Vollzeit (40 Stunden). Sind Sie der, den wir suchen?

In dieser Allround-Funktion kümmern Sie sich um alle anfallenden Tätigkeiten innerhalb unseres Lagers. Das bringt Abwechslung und Herausforderung, aber auch viel Verantwortung. Als Allround-Lagermitarbeiter bei der GVG sind Sie unter anderem zuständig für:
– Entladen von Containern
– Warenannahme organisieren
– Kommissionierung von Aufträgen (von vollen Paletten bis zu kleinen Aufträgen)
– Umpack- und Etikettieraufträge
– Vorbereitung aller Bestellungen für den Versand
– Laden aller Bestellungen in Anhänger
Neben diesen logistischen Tätigkeiten produzieren wir in unserem Lager Tankzubehör und füllen Öl ab, das wir mit dem richtigen Etikett versehen. Dies sind Tätigkeiten, die wir Ihnen gerne beibringen möchten und die daher auch zu Ihrem Aufgabenpaket gehören.

Weitere Informationen oder direkt bewerben? Dann kontaktieren Sie uns!

Lesen Sie weiter »
Allround Tuin en Park (service) monteur
  Stand   756

Allround Tuin en Park (service) monteur

Als selbstständiger Garten- und Parkservicetechniker sind Sie für Wartungs- und Reparaturarbeiten an Garten- und Parkmaschinen aller Art sowie Handwerkzeugen zuständig. Ob in der Werkstatt oder unterwegs beim Kunden. Du sorgst dafür, dass Kunden mit technischen Problemen geholfen wird und schnell wieder arbeiten kann. Die Durchführung von Inspektionen und Wartungen an gelieferten Produkten, aber auch die damit verbundenen Tätigkeiten gehören zu Ihren Aufgaben.

Natürlich schauen wir uns Ihre Diplome und Erfahrungen an. Noch wichtiger ist uns aber, dass Sie Spaß an der Arbeit haben und sich bei uns wohlfühlen.

Lesen Sie weiter »
Ben je trainer of docent?
  Stand   355

Ben je trainer of docent?

AAB Training & Opleiding is altijd op zoek naar de beste trainers op het gebied van arbo, veiligheid, kwaliteit, milieu en communicatie.

Al onze trainingen geven we samen met een vaste pool docenten. Ben jij bekend met de doelgroep (gemeenten, overheidsinstellingen, sociale werkvoorziening) en geef je trainingen in bijvoorbeeld groen, veiligheid, milieu of communicatie? Als jij net als wij deelnemers enthousiast wilt maken voor hun vakgebied en hun kennis wilt verrijken, dan zijn wij op zoek naar jou.

Lesen Sie weiter »
Ben jij de gedreven Accountmanager die wij zoeken?
  Stand   335

Ben jij de gedreven Accountmanager die wij zoeken?

en jij de gedreven Accountmanager die wij zoeken?
Binnen het team sector Groen is door sterke groei de functie van Accountmanager voor regio Zuidwest-Nederland ontstaan. In deze functie ben jij onder andere verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe partners voor ECOstyle Professional. Als proactieve, daadkrachtige Accountmanager ga jij de commerciële uitdaging aan om ons marktaandeel verder te laten groeien in Zuidwest-Nederland. In deze rol staat pionieren centraal. Je kunt dan ook zelf invulling geven aan de functie.

Resultaat is daarbij een belangrijke pijler voor jou. Jouw laarzen, producten heb je standaard in je kofferbak. Zo kun je een hovenier of gemeente altijd van advies voorzien op het gebied van de bodem en over het gebruik van ECOstyle producten. Soms moet je lang zaaien voordat je kunt oogsten, maar dat jij de deal weet te sluiten staat als een paal boven water!

Lesen Sie weiter »
Chef Zadenteelt volle grond (38 uur/week) & Chef Plantenteelt (38 uur/week)
  Stand   449

Chef Zadenteelt volle grond (38 uur/week) & Chef Plantenteelt (38 uur/week)

Wil jij ons helpen de wereld in bloei te zetten?

Ben jij een echte vollegrondsteler en word jij helemaal blij van werken met mensen, planten en met specialistische machines? Maak jij je zorgen over de biodiversiteit en wil jij daar echt iets aan doen?

Cruydt-Hoeck wil de wereld in bloei zetten! Hiervoor kweken wij inheemse wilde planten en zaden die we verkopen aan gemeenten, (groen)bedrijven en particulieren in Nederland en Vlaanderen en geven daarbij deskundig ecologisch advies. De inheemse zaden en wilde planten worden toegepast in de openbare ruimte, tuin, park en landschap. We zijn een dynamisch, groeiend bedrijf met een team van circa 40 trotse, gedreven en gemotiveerde collega’s. Samen zorgen we voor een prettige en inspirerende werksfeer. Nieuwe collega’s noemen ons team een ‘warm bad’. Jouw werkplek ligt midden tussen de bloemenweides en teeltvelden met inheemse wilde bloemen. De vraag naar wilde planten en zaden neemt flink toe en daarom zijn wij op zoek naar jou.

Lesen Sie weiter »
Docent Plantenkennis
  Stand   323

Docent Plantenkennis

Binnen het kort beroepsonderwijs ontwikkelt en verzorgt de OntwerpAcademie opleidingen en cursussen die bij uitstek geschikt zijn voor (aankomend) tuin- en landschapsontwerpers. De OntwerpAcademie gelooft in kleinschalig praktisch onderwijs. Kleine groepen met aandacht voor de student in een dynamische leeromgeving waarbij verweving van theorie met de praktijk centraal staat in het onderwijs.

De afdeling Plantenkennis is sterk in ontwikkeling. Ter ondersteuning van ons team zoeken we een bevlogen docent Plantenkennis.

Lesen Sie weiter »
Ecologisch hovenier in Amsterdam
  Stand   245

Ecologisch hovenier in Amsterdam

Eine nachhaltige Welt beginnt mit einem umweltfreundlichen Garten, der nicht jedes Jahr gereinigt werden muss. Pflanzen und Tiere können auf diese Weise harmonisch verschmelzen. Dabei kommen organische Materialien und natürliche Techniken zum Einsatz. In den Niederlanden wächst der Bedarf an Gärtnern, die naturfreundliches Gärtnern betreiben. Deshalb suchen wir in einem jungen und innovativen Gartenbauunternehmen einen erfahrenen Gärtner, der bewusst Gärten gestalten möchte.

Lesen Sie weiter »
Elektronica monteur
  Stand   756

Elektronica monteur

Wir wollen uns in der kommenden Zeit stark professionalisieren und suchen daher einen Elektroniker, für den Elektroinstallationen keine Hürden, sondern eine Herausforderung sind und in dem er sich wohlfühlt!

Für dich geschriebene Worte:
Teamplayer, gute Kommunikationsfähigkeit, kreativ, lösungsorientiert, Hands-on-Mentalität, innovative Denkweise, kundenorientiert, Wechsel zwischen Theorie und Praxis.

Ihr Hintergrund: MBO Maschinenbau, Mechatronik, Fahrzeugtechnik oder vergleichbar.

Letztlich halten wir Wissen und den Willen dazu für wichtiger als Training!

Lesen Sie weiter »
Inkoop talent – Junior Strategisch Inkoper
  Stand   485

Inkoop talent – Junior Strategisch Inkoper

De Strategisch Inkoper is binnen SARIS verantwoordelijk voor de totale inkoop. In overleg met je collega Strategisch Inkoper houd je het inkoopplan up-to-date en bepaal je de strategie. Het bestellen van onderdelen t.b.v. de productie gebeurt door je collega’s van planning. Jij bent er verantwoordelijk voor dat zij deze producten zonder problemen kunnen bestellen.

Ook heb je regelmatig overleg met collega’s van Engineering en Productie over toekomstige aanpassingen en verbeteringen aan de producten.
Aan de hand van de informatie die je krijgt vanuit de organisatie en je eigen analyses beoordeel je
leveranciers en ga je met ze in gesprek over verdere verbeteringen. Ook houd je altijd je ogen open
voor nieuwe leveranciers. Je zult leveranciers ook met enige regelmaat bezoeken en uitnodigen bij
SARIS.

Vanzelfsprekend speelt kostprijsreductie een grote rol en dus is prijs belangrijk in je onderhandelingen, maar net zo belangrijk zijn leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en levertijden.

Lesen Sie weiter »
Magazijnmedewerker
  Stand   315

Magazijnmedewerker

De hoofdtaak is natuurlijk het verzamelen en verzendklaar maken van de dagelijkse orders. Dat moet secuur gebeuren, we hechten grote waarde aan het juist en op tijd afleveren van opdrachten aan onze klanten. Onze transporteur verzorgt het dagelijkse transport voor ons.

Naast orderverwerking, krijg je ook te doen met laden/lossen en in- en uitslag van goederen. Je gebruikt daarvoor een heftruck, een certificaat is dus wel gewenst.

Lesen Sie weiter »
Medewerker groenvoorziening in Waddinxveen
  Stand   245

Medewerker groenvoorziening in Waddinxveen

Sie werden in einem Familienunternehmen arbeiten, dieses Unternehmen hat ein Herz für Grün und viele Mitarbeiter, die in den gesamten Niederlanden arbeiten. Groß genug, um Dinge zu verändern und kompakt genug, um flexibel zu sein. Ihr Territorium wird Millers Graf. Im Polder fühlen Sie sich wie zu Hause, genießen die Ruhe, die schönen Wiesen und den Duft der Natur. Das Motto lautet: harte Arbeit liegt in unserer DNA und das ist auch Ihre Mentalität. Du zeigst dich von deiner besten Seite und scheust dich vor nichts!

Lesen Sie weiter »
Medewerker Hovenier vakantiepark in Callantsoog
  Stand   245

Medewerker Hovenier vakantiepark in Callantsoog

Als Ferienparkgärtner kommt man morgens in den Park, alle schlafen noch. Sie machen sich eine Tasse Kaffee und wachen mit den Geräuschen des Waldes auf, die Sonne bricht durch; Letzte Nacht hat Ihr Arbeitgeber angerufen, um den heutigen Plan zu besprechen. Sie haben zwei Monate lang gemäht, geschnitten und Kanten geschnitten. Aber auch Straßenstücke, das Setzen von Zäunen, das Pflanzen und das Verlegen von Terrassendielen gehören dazu. Glücklicherweise können Sie dies in Ruhe tun und sind für Ihre eigene Arbeit verantwortlich, solange Sie sich gut mit dem Parkmanager verständigen.

Lesen Sie weiter »
Monteur
  Stand   352

Monteur

Als monteur installeer je alle componenten van de watertechnische installaties van Aquaco, zoals van beregeningsinstallaties, stofbestrijdingsinstallaties en fonteinen. Deze installaties monteren we door heel Nederland en deels ook in Duitsland, waarbij je werkterrein o.a. bestaat uit: voetbalstadions, hockeyclubs, industriële bedrijven, openbare ruimte etc.

De installaties bestaan uit onderdelen zoals de watervoorziening, pomp, leidingsysteem, besturingssysteem, sproeiers en afsluiters. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ambitie behoren het testen en in bedrijf stellen van de installatie ook tot de werkzaamheden, evenals het verlenen van service en onderhoud aan de systemen.

Lesen Sie weiter »
Monteur (buitendienst)
  Stand   352

Monteur (buitendienst)

Als monteur installeer je alle componenten van de watertechnische installaties van Aquaco, zoals van beregeningsinstallaties, stofbestrijdingsinstallaties en fonteinen. Deze installaties monteren we door heel Nederland en deels ook in Duitsland, waarbij je werkterrein o.a. bestaat uit: voetbalstadions, hockeyclubs, industriële bedrijven, openbare ruimte etc.
De installaties bestaan uit onderdelen zoals de watervoorziening, pomp, leidingsysteem, besturingssysteem, sproeiers en afsluiters. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ambitie behoren het testen en in bedrijf stellen van de installatie ook tot de werkzaamheden, evenals het verlenen van service en onderhoud aan de systemen.

Lees de volledige vacature op https://www.werkenbijaquaco.nl/vacatures/vacature-monteurs-buitendienst

Lesen Sie weiter »
Overzicht Vacatures
  Stand   331

Overzicht Vacatures

Al ruim 25 jaar bemiddelen wij in personeel in diverse sectoren.
Groen Uitzendburo is landelijk dekkend en heeft werk door heel Nederland. We zijn daarom altijd op zoek naar geschikte kandidaten die in de groene branche willen werken.

Voor onze klanten weten we dat er een enorm te kort is aan groen personeel en doen wij er alles aan om onze kandidaten te scholen.

Ben jij op zoek naar werk? Of juist naar een medewerker neem dan contact op met Groen Uitzendburo – 0578-615940

Lesen Sie weiter »
Productieplanner
  Stand   557

Productieplanner

Matador is een internationaal georiënteerd productiebedrijf van transportmiddelen voor de bouw- en logistieke sector. Naast de productie van kruiwagens en interne transportmiddelen, Glaszet-robots, Electrische hefmiddelen, worden diverse metaalproducten geleverd op klantspecificatie. Het AutoCad-ontwerpen, de metaalbewerking, het robot- of handlassen, poeder coaten, assembleren en verpakken geschiedt onder één dak. We werken met de Lean-Production methode. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar:

Lesen Sie weiter »
Storings- en onderhoudsmonteur
  Stand   625

Storings- en onderhoudsmonteur

Als storings- en onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het lokaliseren en verhelpen van de dagelijkse storingen op besturingstechnisch, mechanisch en soms elektrotechnisch gebied aan ons mooie en gevarieerde machinepark. Jij bent als het ware de redder in nood die er voor zorgt dat de productieafdelingen zo weinig mogelijk hinder ervaren wat betreft technische storingen en mankementen. Ook pleeg je onderhoud en ben je verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling.

Lesen Sie weiter »
Technisch commercieel medewerker binnendienst
  Stand   625

Technisch commercieel medewerker binnendienst

Als technisch commercieel medewerker binnendienst bij KOTI zorg je voor een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Dit doe je door met jouw technische kennis een snelle en correcte offerte- en orderafhandeling te verzorgen. Daarnaast handel je op een professionele manier klachten af en vorm jij de spil tussen de klant en de afdelingen: verkoop, calculatie, planning en werkvoorbereiding binnen KOTI.

Dagelijks heb je veel contacten met klanten waarbij je als sparringpartner fungeert op het gebied van techniek. Ook sta je veel in contact met leveranciers en je gemotiveerde collega’s.

Lesen Sie weiter »
Technisch Operator / Borstelmaker
  Stand   625

Technisch Operator / Borstelmaker

Als technisch Operator ben je verantwoordelijk voor het zo optimaal mogelijk laten verlopen van de processen op jouw machine. Doordat het gaat om een zeer complexe en technische machine kost het veel tijd, inzet en interesse om deze van binnen en buiten te leren kennen. Het waarborgen van een zo hoog mogelijke kwaliteit van zowel het proces als het eindproduct staan hierbij centraal.

Lesen Sie weiter »
Vacature binnendienst monteur elektro (Fulltime)
  Stand   588

Vacature binnendienst monteur elektro (Fulltime)

Durf jij een uitdaging aan? Ben je technisch aangelegd? Wil jij in een gezellig team werken en onderdeel uitmaken van een snel groeiende afdeling? Dan is deze vacature wat voor jou!

Voor onze vestiging in Nijverdal zijn wij zijn op zoek naar een allround binnendienst monteur. Je wordt intern opgeleid zodat je alles van boormachines en bouwliften tot aan bouwmeterkasten en bouwkranen te weten komt. Heb jij hier al ervaring mee? Dan is dat een pré!

Lesen Sie weiter »
Vacature buitendienst monteur (Fulltime)
  Stand   588

Vacature buitendienst monteur (Fulltime)

Durf jij een uitdaging (op hoogte) aan? Ben je technisch aangelegd? Wil jij in een gezellig team werken en onderdeel uitmaken van een snel groeiende afdeling? Dan is deze vacature wat voor jou!

Voor onze vestiging in Nijverdal zijn wij zijn op zoek naar een allround buitendienst monteur. Je wordt intern opgeleid zodat je alles van bouwliften en bouwkranen te weten komt. Heb jij hier al ervaring mee? Dan is dat een pré!

Lesen Sie weiter »
  Stand   340

Werkvoorbereider vestiging Zuidwolde

Was beinhaltet der Job?
Sie sind verantwortlich für die Erstellung und Verwaltung von Dokumenten sowie die Anforderung von Angeboten und deren Umsetzung in Aufträge. Sie beschäftigen sich hauptsächlich mit der Planung, Organisation und Überwachung der Tages- und Katastrophenwartung. Sie stehen fest in Ihren Schuhen und sind kommunikativ stark. Sie finden es herausfordernd, die Ausführung von Anfang bis Ende zu planen und für einen reibungslosen Ablauf zu sorgen. Ihr Engagement trägt dazu bei, die Produktivität zu steigern und die Organisation der regelmäßigen Wartung innerhalb der verschiedenen Projekte zu verbessern!

Wer bist du?
Sie haben mindestens drei Jahre einschlägige Berufserfahrung in der Grünen und Kulturtechnologie;
Sie sind im Besitz von VCA VOL;
Sie arbeiten und denken mindestens auf MBO/HBO-Niveau;
Sie arbeiten akribisch und proaktiv;
wir bevorzugen, dass Sie Erfahrung mit UAV-GC, BVP-Verträgen und prozessbasiertem Arbeiten haben;

Lesen Sie weiter »
Scroll to Top