7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Hoofdthema: Duurzaamheid

Duurzaamheid is één van de hoofdthema’s die centraal staan tijdens De Groene Sector Vakbeurs 2025. Duurzaamheid is niet langer een optionele toevoeging, maar een integraal onderdeel van de groensector. Ontdek hoe duurzame praktijken en innovaties niet alleen de impact op het milieu verminderen, maar ook economische kansen creëren en bijdragen aan het welzijn van de samenleving als geheel.

De Groene Sector Vakbeurs biedt een unieke gelegenheid om in één dag geïnspireerd te worden en daardoor deel te kunnen nemen aan de transitie naar een duurzamere wereld. Laten we samen werken aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

Heb jij afgelopen editie door het Duurzaamheidspark gelopen?

Kennisprogramma

Klimaatadaptieve oplossingen
Menno Olthof van MBI De Steenmeesters, Hans van der Weerd en Marcel Straatman van Heicom en Jeroen van Wijngaarden en Mark Offerman van H&B Grondstoffen nemen je mee in vraagstukken en uitdagingen op het gebied van klimaatadaptieve oplossingen. Onderwerpen zoals duurzaamheid, wat te doen tegen wateroverlast, de juiste bodem voor waterinfiltratie, water in de tuin houden, groen parkeren, waterdoorlatende ondergrond, substraten, lava en het porodur® systeem worden uitgebreid behandeld.

Scroll naar top