7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Tuinprofessionals en De Groene Sector Vakbeurs slaan de handen ineen

HARDENBERG – De Groene Sector Vakbeurs en Tuinprofessionals slaan de handen ineen voor de eerstvolgende editie in 2023. De samenwerking houdt in dat de elfde editie van de Tuinprofessionaldagen op 10, 11 en 12 januari 2023 gelijktijdig plaatsvindt met De Groene Sector Vakbeurs op dezelfde locatie, namelijk in Evenementenhal Hardenberg. Beide events worden afzonderlijk van elkaar ingericht met een eigen entree en eigen programma. Met deze samenwerking ontstaat voor de groenprofessionals de efficiënte mogelijkheid om beide initiatieven op één dag op één locatie te bezoeken.

“Wij zijn erg blij dat we de Tuinprofessionals mogen verwelkomen tijdens De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. Normaal gesproken is dit event in de week na De Groene Sector Vakbeurs. Door samen op te trekken, creëren we een nog breder bereik onder alle groenprofessionals”, zegt Ramon Schlepers namens De Groene Sector Vakbeurs.

“Het vinden van een praktische locatie voor de Tuinprofessionaldagen is elk jaar een uitdaging op zich. Soms zien we onze gasten een week daarvoor op de Groene Sector en een week later op ons eigen event. Vanuit deze gedachte is het idee ontstaan om een keer van de gelegenheid gebruik te maken om Hardenberg aan te doen. Een perfecte locatie en zo mogelijk kunnen wij nog meer tuinprofessionals bereiken met onze kennissessies”, aldus Mirjam Rosman, voorzitter van de Tuinprofessionals.

Ieder jaar organiseert de Tuinprofessionals in januari de Tuinprofessionaldagen. Dit event draait om kennisdeling en de kennissessies gaan in op actuele thema’s. “De Tuinprofessionals is geen beurs, benadrukt Rosman, wij willen kennis delen. Deze unieke samenwerking met De Groene Sector biedt ons nu de mogelijkheid beide te doen. Noviteiten tonen we op de beursvloer, de kennissessies houden we intact en we kunnen nog meer geïnteresseerden verwelkomen.”

Ieder jaar staat het event in het teken van een ander onderwerp waardoor de dagen altijd verfrissend, leerzaam en gezellig zijn. Dit jaar staat het in het teken van ‘water’, hoe kan het ook anders! De sprekers en onderwerpen voor 2023 worden dit najaar bekend gemaakt. Voor meer informatie: www.tuinprofessionals.nl. Meld je alvast aan voor de voorinschrijving, zo word je automatisch op de hoogte gehouden.

De Groene Sector Vakbeurs viert in 2023 zijn 23ste editie op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 januari. Jaarlijks komen gemiddeld 11.000 professionals uit de groene sector op de vakbeurs af, veelal hoveniers, grootgroenvoorzieners, boomverzorgers, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening. De Groene Sector Vakbeurs is de enige beurs in Nederland die zich richt op de gehele groene branche. Voor meer informatie: www.groenesector.nl.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top