De Groene Sector Vakbeurs 2020 volgeboekt met ruim 300 exposanten

HARDENBERG – Beursorganisator Easyfairs meldt dat alle beschikbare exposantenstands op De Groene Sector Vakbeurs 2020 zijn volgeboekt. Hierdoor nemen meer dan 300 exposanten deel aan de beurs verdeeld over zeven beurshallen. Verder maakt de beursorganisatie bekend dat de vmbo-ochtend voor het tweede jaar op rij terugkeert. De 21ste editie van De Groene Sector Vakbeurs is op 14, 15 en 16 januari 2020 in Evenementenhal Hardenberg.

“De beurs raakt de laatste jaren steeds vaker vroegtijdig volgeboekt, maar dat we dat halverwege november al mogen zeggen, hebben we nog niet eerder gehad. We zijn daar enorm blij mee, want hierdoor is de bezoekende groenprofessional verzekerd van een grootschalige en diverse beursvloer. Veel trouwe exposanten presenteren zich, zoals GVG Oliehandel uit Nijmegen. Ook mogen we een aantal nieuwkomers verwelkomen, waaronder Krinkels. Aangezien we nu volgeboekt zijn, werken we met een reservelijst voor geïnteresseerde exposanten. Er zijn nog wel een beperkt aantal plekken vrij in Het Groene Inspiratiepark. Hiervoor kunnen belangstellenden contact opnemen met Ramon Schlepers”, zegt Mariëlle Schonewille namens Easyfairs.

Vmbo-ochtend keert terug
Een ander nieuwtje dat beursorganisator Easyfairs bekend maakt is de terugkeer van de vmbo-ochtend op De Groene Sector Vakbeurs. Vorig jaar maakten ruim 160 leerlingen van zes vmbo-scholen voorafgaand aan de beurs kennis met de toekomst van de groene sector. Hiervoor stond Het Groene Inspiratiepark een ochtend volledig in het teken van de enthousiaste jongeren. Schonewille: “Dit succesvolle initiatief gaan we herhalen in samenwerking met Tri groei in groen. Dit jaar gaan we zorgen voor nog meer beleving en activiteiten, denk aan klimmen met klimtuig, demonstraties van machines en wellicht een simulator. Voor de branche is dit initiatief zeer waardevol, want deze leerlingen vormen de toekomst. Bovendien willen wij met deze beurs een platform bieden om te laten zien hoe mooi de groensector is.”

De Groene Sector Vakbeurs 2020
De 21ste editie van De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 14, 15 en 16 januari 2020 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Jaarlijks komen gemiddeld ruim 18.000 professionals uit de groene sector op de vakbeurs af, veelal hoveniers, grootgroenvoorzieners, boomkwekers, boomverzorgers, tuincentra, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening. Daarnaast maken ook bezoekers werkzaam op het gebied van bestrating, sociale werkvoorzieningen en vijveraanleg hun opwachting. Voor meer informatie: www.groenesector.nl.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top