7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

In de spotlight: Greenlink

Nog een paar weken en dan is het zover: De Groene Sector
Vakbeurs 2023. Op 10, 11 en 12 januari staat Evenementenhal Hardenberg volledig
in het teken van de groene branche. Eén van de exposanten die wij op De Groene
Sector Vakbeurs mogen verwelkomen is Greenlink. Wij gingen in gesprek met Chris
Boerakker, verkoper bij Greenlink BV – Expert in levend buitengroen. 

Greenlink is een gerenommeerd groothandelscentrum in o.a. bomen, heesters, vaste planten, eenjarige en mediterrane planten. Greenlink zet zich in voor de groene professional, vanuit liefde voor het vak. Het gros van de klanten van Greenlink zijn hoveniersbedrijven, maar daarnaast levert Greenlink ook aan bloemisten en stylisten, landschapsarchitecten, dierentuinen, campings en evenementen.

In het hart van Boskoop – het bekende kwekersgebied – bevindt zich de drie hectare grote Cash & Carry. Op dit grote verkoopterrein staat het enorme assortiment van Greenlink. Dit brede assortiment bestaat uit verschillende soorten bomen en planten, zowel potgekweekt als bomen, hagen en plantsoenen uit de volle grond. Het volledige assortiment is te bekijken via de website.

Het onderscheidend vermogen van Greenlink zit in de grote direct leverbare voorraad en de uitgebreide service die het bedrijf biedt. Greenlink ontzorgt de professional in het volledige traject: van advies en offerte tot aan levering in heel Europa. Niets is te gek, aldus Chris. Greenlink streeft altijd naar perfectie, zo ook in de service die zij bieden. Alles staat in het teken van de wensen van de klant. Greenlink koopt planten in zowel binnenland als buitenland in. De inkopers gaan regelmatig op bezoek bij de kwekerijen in de Benelux om kwaliteitscontroles uit te voeren. Daarnaast gaat één van de inkopers ook meerdere keren per jaar naar Spanje en Italië om inkopen te doen. Hier wordt iedere plant persoonlijk geselecteerd, om zo een goede kwaliteit te kunnen garanderen. Om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen, denkt Greenlink volledig mee. Beplantingsplannen en wensenlijstjes kunnen zij omzetten in verschillende offertes, om zo een helder beeld van de mogelijkheden te geven. Zit een plant niet in het standaardassortiment? Dan doet Greenlink er alles aan deze alsnog in te kunnen kopen. Is een bepaalde soort onverhoopt echt niet leverbaar? Dan gaat het bedrijf op zoek naar een goed alternatief. Ook in het uitleverproces gaat Greenlink voor de optimale klantbeleving, de wens van de klant staat voorop! Zo kan er geleverd worden met regulier transport, maar ook levering op maat of op een afgesproken tijdstip. Niets is Greenlink te gek. Het bedrijf wil de komende tijd haar netwerk verder uitbreiden en zo nog meer professionals te kunnen helpen met hun kenmerkende service.

Het is niet de eerste keer dat Greenlink deelneemt aan De Groene Sector Vakbeurs. Ze kijken met een positief gevoel op hun vorige deelname. Greenlink spreekt veel van haar klanten op De Groene Sector Vakbeurs en ziet de beurs als een soort “nieuwjaarsreceptie” om de klanten die ze verder door het jaar heen vooral telefonisch en per mail spreken, nu live te spreken. Naast deze gesprekken staat de Groene Sector Vakbeurs voor Greenlink ook in het teken van het opdoen van veel nieuwe contacten.

De Groene Sector Vakbeurs is voor Greenlink dus een belangrijk moment in het nieuwe jaar. Het bedrijf staat er dan ook al vele jaren, de aankomende editie is hun 8e deelname! Mede dankzij de beurs heeft Greenlink zichzelf de afgelopen jaren beter in de markt weten te zetten en is de naam Greenlink een begrip binnen de sector. Greenlink verrast de bezoeker ieder jaar met een mooie stand, aangekleed met de allermooiste beplanting die het bedrijf aanbiedt. Dit zijn voornamelijk soorten die niet voor de hand liggen. 

Benieuwd naar Greenlink? Bezoek hen op stand 111!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top