7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

In de spotlight: Gardenlux Stones & Paving

De plattegrond voor De Groene Sector Vakbeurs raakt steeds gevulder met mooie namen. Eén van die mooie namen is Gardenlux Stones & Paving, een allround leverancier van verschillende soorten bestratingsmaterialen. Wij zijn blij hen te mogen verwelkomen op De Groene Sector Vakbeurs. Anna van den Hadelkamp, manager & inkoper bij Gardenlux Stones & Paving, heeft ons meer verteld over dit mooie bedrijf.

Gardenlux Stones & Paving is allround leverancier van bestratingsmaterialen voor particulieren en hoveniers. Het bedrijf is ontstaan uit de behoefte om Nederlandse tuinen te verrijken met A-kwaliteit materialen. Dit doet Gardenlux door haar brede aanbod, creativiteit en luxe uitstraling met oog voor duurzaamheid. Met eigen nieuwe innovatieve ontwerpen kiest het bedrijf niet alleen voor de standaard, maar ook voor unieke materialen. Service staat hoog in het vaandel bij Gardenlux, als er iets kapot gaat of een foutje blijkt te zijn gemaakt komt Gardenlux het persoonlijk oplossen.

Ruim assortiment
Het brede assortiment van Gardenlux bestaat uit alle mogelijke bestratingsmaterialen, van keramiek tot beton. Daarnaast kun je bij Gardenlux ook terecht voor hout en kunstgras. Zo kun je bij Gardenlux terecht voor de aankleding van onder andere oprit, terras en zwembadranden. Je bent op het goede adres voor een unieke tegel, Gardenlux kan zelf prints ontwikkelen voor op de tegels. Zo heeft jouw tuin een unieke tegel die niemand anders heeft.

Elke Nederlandse tuin in stijl
Gardenlux wil iedere Nederlandse tuin de luxe uitstraling geven die hij verdient. Met unieke materialen maakt Gardenlux een tweede leefruimte van jouw tuin. Groot of klein, landelijk of modern, Gardenlux verlengt iedere woonkamer naar buiten en laat heel Nederland optimaal genieten van hun eigen tuin.

De Groene Sector Vakbeurs
Het is niet de eerste keer dat wij Gardenlux mogen verwelkomen op De Groene Sector Vakbeurs. Anna is positief als we haar vragen naar haar ervaringen bij de vorige editie. Het bedrijf heeft nieuwe contacten opgedaan en hun producten nog zichtbaarder kunnen maken aan de Nederlandse markt.


“Positief, een gezellige beurs met echte vakmensen.”

 

De komende editie is dit ook het streven: Gardenlux gaat tijdens editie ’23 de nieuwe producten die zij ontwikkeld hebben laten zien. Daarbij besteden ze extra veel aandacht aan de nieuwe stapelblokken én de mooie eco-oplossingen. Zo inspireren zij de bezoeker met alle mogelijkheden rondom het (eco-vriendelijk) inrichten van de tuin.

Benieuwd naar alle innovaties van Gardenlux? Je vindt het bedrijf op stand 168!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top