7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

De Groene Sector Vakbeurs 2024

De Groene Sector Vakbeurs is hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Jaarlijks komen gemiddeld 16.000 professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. Meer dan 320 exposanten presenteren zich aan jou. 

Raak geïnspireerd door noviteiten, schud de hand met vertrouwde zakenpartners en breid jouw groene netwerk uit.

De drie hoofdthema’s van De Groene Sector Vakbeurs zijn: Duurzaamheid,  Tuininrichting en Levend Groen.

Exposantenlijst

Er zijn ruim 300 exposanten aanwezig uit alle deelsegmenten van de groene branche.

Programma

Benieuwd wat er dit jaar te doen is? Bekijk hier het programma.

Praktische info

Alle praktische informatie voor een bezoek aan de beurs vind je hier.

Nieuw: Stem op de Innovatie Awards

Tijdens komende editie van De Groene Sector Vakbeurs mag jij meebepalen welke innovatie De Groene Sector Vakbeurs Innovatie Award verdient. Ontdek welke inovaties genomineerd zijn in de Tunnel van de Toekomst, te vinden in hal 8. Loop door de tunnel en bekijk welke innovatie jouw favoriet is, aan het einde van de tunnel kun jij jouw stem uitbrengen met behulp van je badge. Vanaf begin december kun je jouw stem ook uitbrengen via de website. Alle publieksstemmen worden aan het einde van de beurs bij elkaar opgeteld en de winnaar wordt bekendgemaakt op de laatste beursdag. 

Nieuw: Het Duurzaamheidspark

Laat je inspireren in het Duurzaamheidspark. Exposanten presenteren op een unieke manier hun duurzame producten in een aangelegd park op de beursvloer. Ontdek meer over verduurzaming in de groene branche. Onze mediapartner Hortipoint organiseert gedurende de beurs een aantal sessies op het Duurzaamheidspark, daarnaast wordt de Duurzaamste Hovenier wederom uitgereikt op het Duurzaamheidspark. 

Hoofdthema's

Duurzaamheid

Hoe kun jij jouw bedrijf nóg meer verduurzamen? Welke innovaties uit de sector helpen je vooruit? Ontdek het tijdens De Groene Sector Vakbeurs.

Tuininrichting

Creëer meer ruimte voor biodiversiteit, 

Levend

Er zijn veel aspecten van invloed op de diergezondheid, zoals voeding, farmaceutica, huisvesting en klimaat. Ontdek de laatste trends op het gebied van diergezondheid tijdens RMV.

Scroll naar top