7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Terugblik op de Greenfluencer Award

Afgelopen januari werd de Greenfluencer Award van NWST uitgereikt op de Groene Sector Vakbeurs. Natuurlijk zijn we benieuwd hoe het nu met de genomineerden is, maar eerst blikken we terug op de vorige editie.

Wat is een greenfluencer?
Als je de term greenfluencer opzoekt in de Dikke Van Dale kom je deze term niet tegen. Een greenfluencer is iemand die actief vergroent en anderen inspireert. Op deze manier brengen zij verandering tot stand. Zij hebben invloed en noemen we dus Greenfluencers, groene influencers.

Wat is de Greenfluencer Award en hoe werkt het?
De greenfluencer Award wordt aankomend jaar voor de 6e keer uitgereikt door NWST. Zij kiezen elk jaar elf mensen uit. Dit zijn innovatieve mannen en vrouwen uit de groene sector, van wetenschappers tot inspirerende burgerinitiatieven. De lezers kunnen stemmen vervolgens op de winnaar.

Wie waren de greenfluencers van 2023?
Ben je benieuwd naar de geselecteerde greenfluencers die kans maakten op deze award? Bekijk onderstaande video en ontdek alle genomineerden.

Wie hebben de award gewonnen?
Suzanne van Straaten en Liedewij Loorbach van Sprinklr zetten zich in voor biologisch gekweekte planten. Het is hun missie om van biologisch plantgoed de norm te maken. Met deze award wordt hun missie hiermee ondersteund. Het helpt hen verder in de strijd voor biodiversiteitherstel en biologische kweek.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top