7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

De Groene Sector Vakbeurs maakt hoofdthema’s voor jubileumeditie bekend

HARDENBERG – In 2025 viert De Groene Sector Vakbeurs haar 25ste editie. In aanloop naar deze speciale jubileumeditie onthult de organisatie nu de drie hoofdthema’s: Tuin en Park Inrichting, Duurzaamheid en Scholing & Arbeid. ‘Dat betekent natuurlijk een editie met een feestelijk tintje, alle ins en outs maken we in de komende maanden bekend’, zegt Lucas van’t Hof namens beursorganisator Easyfairs.

Aan de hand van de drie hoofdthema’s Tuin en Park Inrichting, Duurzaamheid en Scholing & Arbeid wordt in de komende periode verder gewerkt aan het feestelijke beursconcept voor De Groene Sector Vakbeurs in 2025. Onder het hoofdthema Tuin en Park Inrichting vallen een aantal subthema’s, zoals levend groen, bodem- en plantenkennis, biodiversiteit en stedelijk groen.

Onder het hoofdthema Duurzaamheid valt bijvoorbeeld elektrificatie, watermanagement en natuurinclusiviteit en onder het hoofdthema Scholing & Arbeid vallen onderwerpen als verzuim en opleidingen. Van ’t Hof: ‘Al deze topics krijgen een plek binnen het beursconcept. Het ene onderwerp wordt belicht in een sessie in ons kennisprogramma voorafgaand aan de beurs, de ander krijgt een gecentraliseerde plek op de beursvloer. De exacte details volgen later, maar dit zijn alvast de hoofdlijnen die we nu kunnen delen.’

De feestelijke jubileumeditie van De Groene Sector Vakbeurs is op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 januari 2025 in Evenementenhal Hardenberg.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top