Deelnemers

Wolterinck BV

Wolterinck BV

Over ons

Over ons

Wolterinck is specialist in onkruidbeheersing en boomverzorging en werken voor gemeentes, overheid en semioverheid. Wij werken volledig autonoom. Aansturing of projectmanagement vanuit uw organisatie is niet nodig. Vanzelfsprekend heeft u altijd volledig inzicht in onze werkzaamheden en de stand van zaken, want we houden u op de hoogte via innovatieve beheersoftware.

Alles met meer AANDACHT voor het milieu!
Aandacht omschrijft het woordenboek als volgt: ‘het mentaal bewustzijn van het hier en nu, als het vermogen zich langdurig op één activiteit te richten.’ Met andere woorden; aandacht is dus bewuste gerichte focus!. Onze vergaande aandacht voor het milieu brengt talent en vakmanschap tot bloei. Aandacht opent nieuwe mogelijkheden en stimuleert tot het verbeteren, vernieuwen, leren en tot het ontwikkelen van dienstverlening. Iedereen wordt daar beter van!

Ontzorgen
Binnen onze dienstverlening staat een grote mate van flexibiliteit en stiptheid staan centraal. Wij worden geïnspireerd door de samenwerking met onze opdrachtgevers en streven naar een oplossingsgerichte benadering.

Duurzame relatie
Kwaliteit is in onze dienstverlening optimaal gewaarborgd middels de certificeringseisen welke deel uitmaken van onze dagelijkse bedrijfsvoering. In alles wat we doen, denken we na over de veiligheid, het welzijn van onze opdrachtgevers en werknemers en hun omgeving.
Verregaande digitalisering, mechanisatie en robotisering helpen ons onze werkzaamheden efficiënter en effectiever uit te voeren. Wij focussen meer en meer op de BPKV-methode. Alleen zo kunnen opdrachtgevers appels met appels vergelijken. Opdrachtgevers selecteren vaker op duurzaamheid, MVO en de positie die leveranciers innemen op de CO2 prestatieladder. Vanaf eind 2017 zijn wij MVO-niveau 4 en CO2 prestatieladder niveau 5 gecertificeerd.

De beste zijn
Wolterinck wil de beste zijn in de markt! Een toonaangevende speler die vanuit dat perspectief met alle stakeholders duurzame relaties aangaat. Verder moet onze dienstverlening duurzaam en maatschappelijk verantwoord zijn.

Meer weten over onze manier van onkruidbeheersing of boomverzorging? Bel: 0544 481 444.

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top