Deelnemers

WeedControl BV

WeedControl BV

Over ons

WeedControl B.V. (Waalwijk) heeft diverse technische (elektrische) principes toegepast ter verbetering van uw productiviteit. De werksnelheid is optimaal, waardoor er meer meters per tijdseenheid kunnen worden gemaakt. Onze machines hebben een grote actieradius dankzij een zo laag mogelijk verbruik van energie en werkzame stoffen. Deugdelijke constructies en slimme materiaalkeuzen beperken reparaties en onderhoud tot een minimum. Onze machines doen dus waarvoor u ze heeft aangeschaft: het bestrijden van onkruid in zo weinig mogelijk handelingen. Daarmee wordt uw slagkracht dus aanmerkelijk vergroot.
En tegenwoordig bieden wij ook elektrisch aangedreven machines aan, samen op weg naar een groene toekomst.

Weed Control B.V. is een 100% origineel Nederlandse organisatie. Wij proberen zo dicht mogelijk bij jou als klant- en eindgebruiker te blijven. Alleen met elkaar bereiken we het gewenste einddoel.

Bij Weed Control B.V. bent u aan het juiste adres. Niet alleen ontwikkelen en produceren wij zelf onze eigen WeedControl machines. Ons doel is zeker ook om de professionals op te leiden en kennis over te dragen. De mensen die met de machines moeten werken maken tenslotte het verschil. Door middel van trainingen, cursussen en opleidingen zorgen wij ervoor dat uw personeel op een goede manier onkruidbeheer kan uitvoeren. Al onze machines zijn ontwikkeld in samenwerking met de eindgebruiker, zij weten het beste wat er in de praktijk werkt.

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top