Deelnemers

Vandentop Tuinhout

Vandentop Tuinhout

Over ons

Wij zijn Vandentop Tuinhout en helpen u graag bij het creëren van een prachtige tuin met kwalitatief goede schuttingen, vlonders en houtconstructies. Maar ook voor thermische of kunststof gevelbekleding helpen we u graag.

Naast kwalitatief goede producten vinden we het belangrijk u snel van dienst te kunnen zijn. Dit doen we onder andere door grote voorraden van gangbaar hout en door materialen op uw klus met eigen vervoer te bezorgen.

Ontmoeten we u op De Groene Sector vakbeurs? Graag tot dan!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

header-1

Meewerkend voorman montage

Als voorman zorg je er samen met de monteurs voor dat ons tuinhout goed geplaatst wordt. Denk daarbij aan schuttingen, hekwerken, tuinhuizen, overkappingen, veranda’s en vlonders bij voornamelijk particulieren. Je werkt samen aan het project, maar jij hebt de touwtjes in handen. Op een gezellige en informele manier stuur je de mannen aan en lever je aan het einde van de dag of meerdere dagen een prachtig resultaat op waar zowel jij als onze klant blij van worden!

Waar je terecht komt? Vandentop Tuinhout is een jong, klein bedrijf met grote ambities en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. We verkopen tuinhout, schuttingen, tuindeuren en vlonders via diverse webshops en vanuit onze vestiging aan de Wesselseweg 46 in Barneveld. Daar hebben hier sinds maart 2016 een nieuw pand en een terrein en magazijn van 12.000 m2 met een grote voorraad hout.

Lees verder »
logistiek-medewerker

Logistiek medewerker

Als Logistiek Medewerker bij Vandentop Tuinhout zorg je ervoor dat de bestellingen die gedaan worden in onze webwinkels vandentop.nl of tuinafscheiding.nl gepickt én in de vrachtwagen geladen worden.

Daarnaast zorg je ervoor dat de schuttingen, vlonders en ander tuinhout gepickt worden voor zowel de zakelijke als particuliere klanten die langskomen bij onze vestiging in Barneveld.

Waar kom je terecht? In een jong, klein bedrijf met grote ambities! We verkopen tuinhout, schuttingen, tuindeuren en vlonders via onze webwinkels en vanuit onze vestiging met showtuin in Barneveld.

Lees verder »
houtbouwer

Houtbouwer

Als houtbouwer bij Vandentop Tuinhout ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van schuttingen, hekwerken, vlonders, tuinhuizen en overkappingen bij onze klanten thuis.

Hierbij is het belangrijk dat je oog voor detail hebt, een klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden. Ook is ervaring met het plaatsen van (hout)bouwprojecten/hekwerken een vereiste.

Waar kom je terecht? In een jong, klein bedrijf dat grote ambities heeft! Via onze webwinkels vandentop.nl en tuinafscheiding.nl én fysiek bij onze vestiging in Barneveld verkopen wij een divers assortiment tuinhout, schuttingen, vlonders, gevelbekelding en overkappingen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top