Deelnemers

Trisoplast Mineral Liners

Trisoplast Mineral Liners

Over ons

Trisoplast is een robuuste, flexibele en duurzame isolatieoplossing die wereldwijd voor diverse doeleinden wordt gebruikt. Van minerale bodemafdichting op stortplaatsen tot waterisolatie bij infrawerken en bij waterpartijen op golfbanen. Trisoplast is ontwikkeld door het Nederlandse Tritech Natural en wordt al sinds 1994 gebruikt.

Trisoplast wordt meer en meer toegepast binnen de landschapsarchitectuur. De reden? Simpel. Onze oplossing is, in tegenstelling tot veel andere afdichtingsmaterialen, in alle vormen aan te brengen en bestaat uit natuurlijke bouwstoffen. Dit beperkt de landschapsarchitect niet in zijn creativiteit en geeft het project een natuurlijke uitstraling.

Landschapsarchitecten richten een landschap – bijvoorbeeld een golfbaan of een park – in met een bepaalde visie. Een creatief proces. En het laatste dat ze daarbij willen, is beperkt worden in die creativiteit. Bij de aanleg van vijvers, waterpartijen en lagunes kan dat met het gebruik van verschillende afdichtingsmaterialen wél het geval zijn. Veel afdichtingsmaterialen zijn namelijk voorgevormd en bestaan geheel of gedeeltelijk uit kunststoffen. Vaak eenvoudig op de rol geleverd, maar bij uitrollen ontstaan vaak ongewenste plooien en naden. Naast het feit dat de architect zich moet schikken naar de vorm, beschadigen deze oplossingen relatief snel door bijvoorbeeld steenslag. Niet ideaal, en door het onderhoud dat het vergt, ook niet duurzaam.

Meer weten? Ga naar: https://www.trisoplast.com/nl/

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

20190129-Bunnik-personeel-Alphen-jan2019-0060

Werkvoorbereider / Uitvoerder

Praktisch, pragmatisch en een goede planner. Dat ben jij! Sterker nog: de uitspraak ‘een goed begin is het halve werk’ is jou op het lijf geschreven. Kun jij je hierin vinden? Misschien ben jij dan wel de Werkvoorbereider / Uitvoerder die we zoeken.
Jij bent de drijvende kracht achter de planning en de documentenstroom. Je bent niet alleen een denker, maar ook een doener. Je bewaakt de kwaliteit en de procedures en levert een belangrijke bijdrage aan een gestructureerd project. Je hebt een pro-actieve houding, ‘ziet’ het werk liggen en bereidt de werkzaamheden voor.

Daarnaast kun je ook worden ingezet als Uitvoerder. In deze rol heb je de dagelijkse leiding over de uitvoering van onze projecten. Samen met je collega’s wil je ‘een mooi werk maken’. Praktische oplossingen, efficiënte planning, goed financieel resultaat en niet op de laatste plaats: tevreden opdrachtgevers, dat is jullie doel. Om dat te bereiken houd je de voortgang, kwaliteit en de kosten nauwlettend in de gaten.

Lees verder »
20180411-Trisoplast-Lelystad-113

Chef Mobiele Mengcentrale

Werk jij efficiënt en kun jij je verantwoordelijk opstellen als het gaat om productie en verwerking? Dan ben jij misschien wel de Chef Mobiele Mengcentrale die we zoeken.

Als Operator ben je onder andere verantwoordelijk voor de productie van voldoende Trisoplast® mengsel op de projectlocatie. Je zorgt voor een efficiënte en veilige mobilisatie, op- en afbouw en het onderhoud van de mobiele menginstallatie. Ook instrueer je de verwerkingsploeg en werk je eventueel mee bij de verwerking van dit mengel tot afdichtingslagen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top