9, 10 & 11 januari 2024 | Evenementenhal Hardenberg

Ontwerp Academie

Ontwerp Academie

Over ons

De OntwerpAcademie biedt eenjarige vakopleidingen en cursussen in Tuinarchitectuur en Plantenkennis, met ecologie als basis.

In onze klassen vind je groenprofessionals die hun plantenkennis willen verdiepen of opfrissen met actuele kennis, of willen aanvullen met tuinontwerp. Maar ook carrièreswitchers met professionele ambities zijn welkom.

Waarom kiezen voor de OntwerpAcademie:
– praktijkgericht: theorie en toepassing gaan hand in hand;
– kleinschalig: les in kleine groepen en persoonlijke begeleiding;
– bevlogen docenten uit de praktijk;
– professioneel netwerk: je wordt direct onderdeel van een groene community;
– inclusief extra’s: lezingen bij Podium Boskoop, vakexcursies en StageProjecten;
– erkende vakopleider binnen het kortlopend beroepsonderwijs;
– les in het Groene Hart met levend groen ‘om de hoek’.

Kom langs onze stand waar we je graag informeren over het lesaanbod en je op weg helpen in je oriëntatie om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of als opmaat naar een nieuwe carrière in het groen!

Nieuws

Vacatures

Docent Tuin- en landschapsarchitectuur

Voor onze opleiding Tuinarchitectuur zijn wij op zoek naar een gepassioneerde docent/ontwerper. Het betreft een parttime functie, waarbij voorkeursdagen en dagdelen in overleg worden afgestemd. Naast het lesgeven zijn er mogelijkheden om andere activiteiten rondom ons lesprogramma op projectbasis aan te pakken.

Vacatureadvertenties bekijken »

Docent Plantenkennis

Binnen het kort beroepsonderwijs ontwikkelt en verzorgt de OntwerpAcademie opleidingen en cursussen die bij uitstek geschikt zijn voor (aankomend) tuin- en landschapsontwerpers. De OntwerpAcademie gelooft in kleinschalig praktisch onderwijs. Kleine groepen met aandacht voor de student in een dynamische leeromgeving waarbij verweving van theorie met de praktijk centraal staat in het onderwijs.

De afdeling Plantenkennis is sterk in ontwikkeling. Ter ondersteuning van ons team zoeken we een bevlogen docent Plantenkennis.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top