GVG OLIEHANDEL BV

GVG OLIEHANDEL BV

Over ons

Bij GVG ben je aan het juiste adres voor alles wat met brandstoffen, smeermiddelen en reiniging te maken heeft. We helpen onze klanten graag om slimmer, schoner en duurzamer te werken. Dat doen we met producten onder een eigen merkenportfolio waarmee we internationaal actief zijn in nichemarkten. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen producten die top prestaties neerzetten. Niet alleen voor machine en motor, maar ook voor mens en milieu.

Onze merken
GVG is trots op haar merken. Sommige hebben al een lange historie en andere bestaan pas een paar jaar. Maar voor allemaal werken we elke dag vol overgave. Wij zijn onafhankelijk Benelux-importeur van Aspen en internationaal actief met onze eigen merken Agealube, Fillpartner, Ecomaxx en Firelux. Dochteronderneming C-inco ontwikkelt, produceert en verkoopt reinigingsmiddelen voor de industrie en doet hetzelfde voor de consument onder het merk Gently.

De kracht van een familiebedrijf
Wij zijn de derde generatie van de Van Gelderfamilie in de olie, de eerste liter werd al in 1933 verkocht. GVG is een echt familiebedrijf. Met meer dan 30 medewerkers timmeren we hard aan de weg, maar blijven graag trouw aan de ontspannen, informele sfeer van ons bedrijf. Een hecht team vinden we namelijk belangrijk. Daarom investeren we veel in goede samenwerkingsverbanden met zowel medewerkers als leveranciers en klanten. Daarbij gaan we natuurlijk uit van elkaars sterke kwaliteiten.

Wat heeft GVG in huis?
Productontwikkeling, marketing, sales en distributie. We hebben het allemaal in huis. Met ons assortiment en onze logistieke efficiëntie zijn we voor veel klanten een one-stop-source. GVG heeft namelijk een eigen warehouse geschikt voor de opslag van door de wet geclassificeerde gevaarlijke stoffen zoals benzine en spuitbussen. Hierdoor kunnen wij eenvoudig en snel verschillende van dit soort producten samenvoegen en in één zending versturen.

Nieuws

Vacatures

Allround Magazijnmedewerker

GVG Oliehandel BV is op zoek naar een fulltime Allround Magazijnmedewerker (40 uur). Ben jij wie wij zoeken?

In deze allround functie verzorg je alle voorkomende werkzaamheden binnen ons warehouse. Dit zorgt voor afwisseling en uitdaging, maar ook veel verantwoordelijkheid.

Meer informatie of direct solliciteren? Neem dan contact met ons op!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top