Deelnemers

De Schans BV

De Schans BV

De Schans BV

Over ons

De Schans BV werd 25 jaar geleden, in 1994, opgericht door Reinoud van der Schans. Hij hoorde van stratenmakers aan welke hulpmiddelen zij behoefte hadden. Hij besloot toen om zelf een minishovel te gaan ontwikkelen.

Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot dé Knikmops specialist van Nederland. Duitsland, Scandinavië en de ABC eilanden.

Elektrische machines zijn in opmars, maar het aanbod is beperkt. Als stratenmaker zonder een e-machine loop je steeds vaker het risico uitgesloten te worden bij een aanbesteding. Voor De Schans, met een jarenlange ervaring op het gebied van compact materieel, was dat reden om onder de merknaam Relly drie nieuwe wielladers te ontwikkelen, met een capaciteit van 1.000, 1.300 en 1.800 kg.

Vooral stratenmakers en hoveniers maken gebruik van het materieel van de Schans BV. Maar ook hoveniersbedrijven en steeds vaker bouw- en constructiebedrijven stappen over op de minishovels welke De Schans levert. Logisch, want de machines zijn breed inzetbaar door de diverse opties en hulpstukken. Specifieke wensen van de eindgebruiker kunnen worden doorgevoerd in het uiteindelijke model. Zo kan De Schans BV altijd een machine leveren die op ieder terrein en voor iedere klus efficiënt werkt.

Neem contact met ons op

Scroll naar top