Kioti & TS

C. van der Pols & Zn. B.V.

Over ons

Importeur Pols uit Zuidland is de importeur van de merken Kioti en TS-industrie alleshakselaars en houtversnipperaars. De Zuid-Koreaanse trekkers van Kioti hebben hun plaats veroverd in de markt. Een nieuw model is de 20-25 pk serie CS. Een compleet instapmodel voor de compacte trekker. Ook de fabriekscabines zijn zeer compleet uitgerust met standaard airco en complete verlichting. Van 22 tot 125pk is het trekker merk volwassen geworden en vindt het dagelijks zijn gang naar de eindgebruiker.

TS Industrie heeft een groot assortiment aan machines speciaal voor het verwerken van economisch en ecologisch groenafval. Omdat Pols een uitgebreid assortiment houtversnipperaars en alleshakselaars heeft, is er altijd wel een model dat aansluit op uw wensen en behoeften. De groenverwerkingsmachines van TS Industrie bieden veelzijdigheid, flexibiliteit en efficiëntie voor al uw groenverwerkingswerkzaamheden, terwijl de houtversnipperaars juist perfect zijn voor het verwerken van dikker hout.

TS Industrie creëert niet alleen mobiele hakselaars, maar echte partners voor dagelijks gebruik die voldoen aan uw behoeftes wat betreft de verwerking, vermindering en kwaliteit van uw groenafval – de filosofie van TS Industrie.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top