Deelnemers

Aquaco BV / PERROTEDE

Aquaco BV / PERROTEDE

Aquaco BV / PERROTEDE

Over ons

Aquaco ontwerpt, installeert en onderhoudt professionele beregeningsinstallaties voor tuinen, parken, verticale tuinen en daktuinen. Maatwerk systemen, afgestemd op het inrichtingsplan van de architect, hovenier of het cultuurtechnisch bedrijf.
Met 24/7 online beheer van de besturingsautomaat worden de beregeningsprogramma’s exact ingesteld en waar nodig aangepast aan de actuele weersomstandigheden.
Met een automatische beregeningsinstallatie valt er altijd voldoende water, ook ’s nachts of bij langere afwezigheid. Een regensensor, bodemsensoren, afstandsbediening of een weerstation bieden extra mogelijkheden voor een optimaal water- en energieverbruik. De aanleg van een beregeningsinstallatie kan zowel in nieuwe als bestaande tuinen worden gerealiseerd. Met het Perrot Profi Rain systeem maken we een ontwerp waarmee de producten op maat
aangeschaft kunnen worden voor de zelfaanleg van een beregeningsinstallatie. Vanuit haar centraal gelegen magazijn levert Perrot Ede leidingsystemen in heel veel maten met alle producten die daarbij horen.

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top