Deelnemers

Renki Op ‘t Root Groentechniek

Renki Op ‘t Root Groentechniek

Over ons

Ons bedrijf is Renki. Ons bedrijf is gespecialiseerd in tuin- en park machines maar heeft zich ook gespecialiseerd in beregening en machines ter bestrijding van de eikenprocessierups.

Wij zijn distributeur van Tifone nevelspuiten ter bestrijding van de eikenprocessierups voor de BeNeLux. Bedieningsgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid staan voorop bij de nevelspuiten van Tifone. Ook voor onderhoud en keuring (officieel SKL keuringsstation) van nevelspuiten en boomgaardspuiten.

Ook zijn wij importeur van de beregeningshaspels van KleineBeregeningsHaspels.nl. Onze beregeningshaspels zijn geschikt voor zowel de particuliere als de professionele gebruiker om zijn eenvoud in gebruik, en veelzijdige toepasbaarheid. Zo kunnen onze beregeningshaspels worden gebruikt voor zowel grote als kleine tuinen, sportvelden, kassen, paardenbakken, weien, tuinbouw en landbouw.

Alle modellen van KleineBeregeningsHaspels.nl zijn turbine aangedreven en zijn speciaal ontwikkeld om te kunnen functioneren vanaf een zeer lage druk.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top