Deelnemers

Meclean

Meclean

Over ons

DE FUNCTIONELE TECHNIEK VAN MECLEAN® GARANDEERT MAXIMALE BEDRIJFSZEKERHEID

Meclean is producent van professionele reinigingsmachines. Bij het ontwikkelen, testen en bij de productie is de focus gericht op de gebruiker(s). Of het nu gaat om gevelreinigen, vegen, kauwgum verwijderen, vloeronderhoud of fijnstof problematiek… meclean® biedt de oplossing.

Met de zeer degelijk gebouwde hogedruktrailers in combinatie met de optie SteamPLUS® (hogedruk-stoomtechniek) kunnen de gebruikers écht het verschil maken: breed inzetbaar, perfecte reinigingsresultaten zonder chemie én zonder beschadiging van het oppervlak.

Onze functionele, mechanische techniek zonder overbodige electronica garandeert maximale bedrijfszekerheid, maar ook een professionele en snelle service blijft belangrijk: meclean® streeft naar een service-opvolging van 4 uur in alle EU landen.

Achter de schermen wordt door het team continu gewerkt aan innovatie, met daarbij altijd de eindgebruiker als uitgangspunt.

Tijdens de beurs zal ondermeer onze nieuwe, compacte hogedruktrailer te bewonderen zijn die optioneel is uit te rusten met WeedPLUS® heetwater onkruidbestrijdingstechniek. Maar ook de andere reinigingsmachines en enkele zeer interessante ontwikkelingen zullen zeker niet vergeten worden. We verwelkomen u graag in onze stand!

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top