Deelnemers

IVECO NLS

IVECO NLS

Over ons

IVECO is een merk van CNH Industrial N.V., een wereldleider in kapitaal goederen. Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt een breed scala aan lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen, off-road trucks en voertuigen voor toepassingen zoals off-road missies.

Het brede assortiment van het merk omvat de Daily, een voertuig dat het voertuiggewichtssegment van 3,3 – 7,2 ton bestrijkt, de Eurocargo van 6 – 19 ton en, in het zware segment boven 16 ton, de Trakker (speciaal voor off-roadmissies) en het IVECO WAY-gamma met de IVECO S-WAY op de weg en de IVECO X-WAY voor lichte off-roadmissies. Bovendien bouwt het merk IVECO Astra off-road trucks, starre en gelede kipwagens en speciale voertuigen.

IVECO heeft wereldwijd bijna 21.000 personen in dienst. Het beheert productielocaties in 7 landen in Europa, Azië, Afrika, Oceanië en Latijns-Amerika, waar het voertuigen produceert met de nieuwste geavanceerde technologieën. 4.200 verkoop- en servicevestigingen in meer dan 160 landen staan garant voor technische ondersteuning overal waar een IVECO-voertuig aan het werk is.

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top