Deelnemers

Eurogate International BV

Eurogate International BV

Over ons

EuroGate International is een onafhankelijke verkooporganisatie voor productverkoop en exclusief distributeur in Europa van onder andere de merken General Equipment en Rhino Tool. Opgericht in 2011 en met talloze klanten in diverse disciplines over de hele wereld.

Palen rammen tot op de centimeter nauwkeurig, horizontaal of verticaal boren met behulp van een grondboor? In de bouw- en groensector draait men daar normaliter haar hand niet voor om. Maar het kan nóg sneller, beter en betrouwbaarder.
Palenrammer- en grondborenspecialist EuroGate International uit Dedemsvaart levert verschillende producten op dit gebied. Het assortiment met o.a. merken als Rhino Tool, General Equipment, Maruzen, Digga en Postmaster biedt een ruime keuze, waarbij de meeste materialen direct uit voorraad leverbaar zijn.
“Als EuroGate International bieden we diverse productcategorieën, met de nadruk op palenrammers en grondboormachines. Binnen onze categorieën hebben we een brede range aan artikelen, die varieert van eenvoudig tot specialistisch gereedschap. Met welke vraag de hovenier ook bij ons komt: we hebben altijd een passende oplossing.”

De expertise van EuroGate International beperkt zich niet alleen tot de machines zelf, maar ook en juist tot de werkzaamheden die ermee worden verricht. “Er komt steeds meer aandacht voor de bodemgesteldheid en omgeving. Een goede zaak, maar dat heeft wel zijn weerslag op het gebruik van gereedschap. Een voorbeeld: onlangs hadden we een klant die bezig was met het renoveren van een pand in hartje Utrecht. Hij kwam erachter dat je met een standaard grondboormachine meer kwaad dan goed doet in een historisch gebouw, en was op zoek naar een alternatief. Dat werd een verticale hydraulische boormachine, die met zijn variabele rotatie relatief weinig trilling doorgeeft in het oppervlak. Daar was hij met een dealer nooit opgekomen; dealers weten over het algemeen een beetje van veel producten. Een specialist kent de mogelijkheden van zijn assortiment door en door en heeft voor elke klus een maatwerk toepassing.”

EuroGate International werkt zonder dealerpunten; producten worden rechtstreeks bij het bedrijf afgenomen. “Alleen op deze manier weten we zeker dat de klant precies datgene krijgt waar hij om vraagt.”

Het assortiment van EuroGate International wordt voortdurend uitgebreid en geoptimaliseerd. Van handmatig eenmansgereedschap tot groot gereedschap dat op uw grondverzetmachine gemonteerd kan worden.

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top