Deelnemers

De Witte Smid – TwinTrailer

De Witte Smid – TwinTrailer

Over ons

De TwinTrailer kent buiten zijn dubbele functie als TRANSPORTER en KIPPER ook verschillende andere voordelen! Deze multifunctionele aanhangwagen staat in voor het veilig dagelijks transport van verschillende ladingen. Ideaal voor de groene sector.
Deze aanhanger is snel en comfortabel in gebruik, maakt het werken veiliger en is een rendabele en duurzame investering!

De efficiëntie en brede mogelijkheden van deze aanhangwagen maken het gebruik ervan uitermate geschikt voor multifunctioneel gebruik. Dankzij de modulaire voor en zijkanten kunt u uw TwinTrailer opbouwen naar gelang uw noden en lading.

De dubbel scharnierende deuren op de achterzijde van de aanhanger bieden niet alleen de mogelijkheid om te openen naar de zijkanten, waar ze fixeerbaar zijn, maar dienen tevens als oprijplaten voor het laden van machines, materiaal, afval,… De aluminium opzetborden zijn makkelijk en snel verwijderbaar. De onderborden beschikken over scharnieren waardoor zijn volledig kunnen open worden geklapt en de laadbak ook vlak toegankelijk is vanaf voor en zijkanten. Hierdoor is ook laden via de zijkanten makkelijk en tijdsefficiënt.

De lading kunt u vastzetten aan de hand van bindhaken binnen en buiten de laadbak, waardoor stabiliteit wordt verzekerd. Kortom zo beschikt u steeds over een aanhanger die voldoet aan al uw wensen en noden.

De TwinTrailer wordt in Nederland geïmporteerd door GEDION BV en via een groot aantal professionele dealers verdeeld.
Kijk voor meer informatie op https://www.gedion.nl/twintrailer/

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top