Aussteller

Ontwerp Academie

Ontwerp Academie

Über uns

De OntwerpAcademie is specialist in groenopleidingen voor zowel aankomende als gevestigde ‘groen’ professionals. Iedereen met professionele ambities is welkom bij de OntwerpAcademie, of je nu starter bent of al wat langer werkzaam bent in het vak. Met de opleidingen van de OntwerpAcademie kun je direct praktisch aan de slag. Deze Korte Beroepsopleidingen kenmerken zich doordat theorie en praktijk sterk met elkaar verweven zijn.

De OntwerpAcademie is door het CRKBO erkend als opleidingsinstituut en voor de docenten die lesgeven bij de OntwerpAcademie. Daarnaast is de OntwerpAcademie lid van de Nederlandse Raad van Training en Opleiding (NRTO) en beschikken we over een kwaliteit keurmerk afgegeven door het NRTO.

Bij de OntwerpAcademie kun je terecht voor diverse opleidingen en cursussen zoals:

– Tuinarchitectuur en Tuinarchitectuur 2
– Plantenkennis Basis en Compleet
– Toekomstbestendig Ontwerpen
– Toegepaste Beplantingsleer
– 3D tekenen met SketchUp
– OntwerpAnalyse
– Ontwerpen op basis van Ecologie en Biodiversiteit

Waarom kiezen voor de OntwerpAcademie?

Modulair met meerdere startmomenten:
Studeren bij de OntwerpAcademie betekent dat je les krijgt van professionals. Enthousiaste docenten die gepokt en gemazeld zijn door de praktijk. Bovendien zijn onze opleidingen en cursussen modulair opgezet, dat betekent maximale flexibiliteit en optimaal leerrendement met meerdere startmomenten.

Extra lesactiviteiten:
Studenten dagen we uit om deel te nemen aan veel extra lesactiviteiten zoals meedoen aan:
– schetssessies bij Tuinidee, Hornbach en Gardenista
– ontwerpwedstrijden
– StageProjecten Tuinarchitectuur met 1:1 begeleiding

Vakexcursies en netwerken:
Tijdens de vakexcursies ‘Groene Parels’ en ‘Boskoops Glorie’ ontmoet je jouw medestudenten en krijg je de mogelijkheid te netwerken en kennis uit te wisselen.

Les daar waar het gebeurt!:
Onze leslocaties bevinden zich ‘in het groen’ en ‘daar waar het gebeurt’. Zo gebruiken we in Boskoop het terrein van Groothandelscentrum Greenlink als ‘schooltuin’ voor Plantenkennis en zijn wij in Utrecht te gast bij de materialen leverancier Tuinvisie waar modeltuinen te zien zijn en diverse andere tuinmaterialen.

Evaluatie en examens:
De opleiding duurt 8 tot 9 maanden. Het examen wordt afgenomen door een extern examenbureau dat onafhankelijk werkt van de OntwerpAcademie. Driemaal per jaar is er de mogelijkheid examen te doen.
Vanzelfsprekend ben je vrij in het doen van wel of geen examen. Deelname aan StageProjecten betekent een gedegen examentraining maar het betekent ook dat je verkoopervaring opdoet en dat je bouwt aan een portfolio voor het starten van je eigen onderneming.

Hervorgehobenes Produkt

Produkte

Nachrichten

Kontaktiere uns

Scroll to Top