Aussteller

Nature Gaas

Nature Gaas

Über uns

Naturegaas.nl is een originele webshop van ArcerolMittal.
Het ruime assortiment gaas en draad is direct uit voorraad leverbaar.
U kunt bij ons terecht als retailer, als professionele klant en als consument.Wij verzorgen verkoop en distributie van ArcelorMittal gaas en draad tevens zijn wij distributeur van Gripple producten.

Als Europese fabrikant is ArcelorMittal sinds meer dan 50 jaren een toonaangevende leverancier van draad en hekwerk in vele terreinen waaronder ; tuin, landbouw, faunatechniek, wegenbouw, spoorinfrastructuur en industrie.
De draad en hekwerk producties vinden plaats in fabrieken te Luxemburg, Groot-Brittannië en Polen. Als fabrikant heeft ArcelorMittal kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Men ontwikkeld voortdurend gaas, afrasteringen en draad producten die de beste corrosiebescherming en de hoogste ecologische PVC vrije standaard bieden.

De afgelopen jaren heeft Naturegaas Nederland aangetoond een betrouwbare partner te zijn. Wij beschikken over een uitgebreid distributienetwerk in Nederland en België.
Naast onze voorraadhoudende en logistieke functie kunt u bij ons terecht voor vragen over afrastering of bepaalde materialen.

Hervorgehobenes Produkt

Produkte

Nachrichten

Jobangebote

Kontaktiere uns

Scroll to Top