Aussteller

ECHO

ECHO

Über uns

Al meer dan 60 jaar, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Yamabiko ECHO producten met hoge prestaties en een uitmuntende kwaliteit.
Vanuit het bescheiden begin in Japan met een eenvoudige handgedragen sproeier, is Yamabiko uitgegroeid tot een technologische leider en ECHO een gerespecteerd wereldmerk.

Door onze toewijding om enkel de beste kwaliteit te produceren, en de passie en trots om onze klanten te voorzien van de allerbeste producten, wordt ECHO vandaag wereldwijd gewaardeerd door zowel professionele als particuliere gebruikers.
Alle ECHO motoren zijn ontworpen met hetzelfde doel: kwaliteit met een optimale vermogen / gewicht verhouding.
Yamabiko doet geen concessies of tussenoplossing.
Om aan dit engagement te voldoen, wordt elke ECHO motor gegoten en geproduceerd in Japan, waar kwaliteit en consistentie nauwlettend worden gecontroleerd.

Met ECHO kiest u steeds voor een motor van professionele klasse, en investeert u in topgereedschap op lange termijn. Dit is Yamabiko’s belofte voor het merk ECHO. Yamabiko en ook EuroGarden als importeur waarderen uw interesse in ECHO. Van particulier tot bosbouwer, u kunt ECHO producten kopen met het volste vertrouwen.

Japan is het spirituele landschap van het technologisch vakmanschap en is een wereldleider in engineering- en productie-expertise.
Japan heeft een wereldwijde standaard, waar de verwachting van klanten die Japanse producten kopen extreem hoog is.
De koper gaat er – terecht – van uit dat Japanse producten betrouwbaar, goed gebouwd, professioneel en duurzaam zijn.
ECHO heeft dit allemaal.

ECHO is een merk geproduceerd door Yamabiko Corporation, een bedrijf dat achter vele nieuwe innovaties in de wereld stond.
Wat begon met een ruggedragen vernevelaar in 1950, gaat nu nog steeds verder. Onze focus ligt op het ontwikkelen van producten van wereldklasse, die bekend staan ​​om hun lichte gewicht, hun kracht en hun duurzaamheid.
De globale markt vraagt steeds meer veeleisende producten met een lagere uitstoot van schadelijke gassen. We hebben onze technologische capaciteiten gebruikt om de wereldwijde leider in de ontwikkeling van motoren met een lagere uitstoot te worden.

In de loop der jaren produceerde Yamabiko Corporation meer dan 70 miljoen motoren. Alle Yamabiko productiefaciliteiten werken met éénzelfde kwaliteitsstandaard, wat resulteert in consistente, professionele producten. Het is dan ook geen verrassing, dat onze klanten over de hele wereld vertrouwen op de prestaties en hoge kwaliteit van alle Yamabiko Corporation producten.

Dit vakmanschap strekt zich verder uit in de productie. Onze filosofie stelt Yamabiko in staat om het productieproces te controleren vanaf de grondstoffen tot de volledig afgewerkte producten. Yamabiko maakt gebruik van lean manufacturing technieken en de nieuwste apparatuur om de productie efficiënter te maken en om het marktaandeel op wereldvlak te vergroten.
De ECHO producten worden geassembleerd door de perfecte samenwerking van menselijk vakmanschap en state-of-the-art technologie, wat resulteert in de hoogste kwaliteitsnormen.

De ECHO X-Series zijn de ECHO “BEST-IN-CLASS” machines.
Elk model heeft de beste en specifieke kenmerken in zijn klasse, speciaal ontworpen om professionals in groene ruimte hun werk en elke toepassing beter te laten uitvoeren. Kenmerken zoals licht gewicht, hoog vermogen, verminderde vibraties en langere looptijden dragen allemaal bij aan het voltooien van een hele reeks klussen. Superieur werk vereist superieure producten. Gebruik daarom ECHO X-Serie modellen.
De motoren in de ECHO X-Serie modellen bieden een revolutionaire combinatie van een laag gewicht en een hoog vermogen om vermoeidheid tegen te gaan en de werktijd te reduceren.
De ECHO X-Serie modellen zijn zo nauwkeurig en extreem, dat enkel in de meest buitengewone omstandigheden de grenzen van hun mogelijkheden afgetast kunnen worden. De machines worden in zware omstandigheden getest om een gemakkelijke start en een betere acceleratie bij koude en warme temperaturen te garanderen. Grote brandstoftanks zorgen voor langere looptijden. Een betere luchtfiltratie, dankzij heavy-duty onderdelen, minimaliseert het risico op motorproblemen en verlengt onderhoudscycli.

EuroGarden is exclusief importeur van ECHO voor de hele Benelux.

Hervorgehobenes Produkt

Produkte

Nachrichten

Jobangebote

Kontaktiere uns

Scroll to Top