Aussteller

Cramer

Cramer

Über uns

Cramer is een technologiebedrijf dat zich sinds 1835 bewijst en van de 19de tot de 21ste eeuw continu dynamisch groeit, dan kun je er vanuit gaan dat er een goed bedrijf achterstaat: het vermogen om continu te veranderen, flexibiliteit en zeker innovatie, door continu proactief te denken. De productiefaciliteiten voor tuinmachines in Leer (Duitsland, Oost Friesland) is een 5de generatie eigenaars beheerd bedrijf, het bedrijf is particulier eigendom. De formule voor ons langdurig succes: technisch en kwalitatief altijd aan de top.

Begin 1945 nam de productie van landbouwmachines, zoals hooiblazers, hakselaars en aardappelmachines enorm toe. Onze actuele bedrijfsactiviteit nam toe vanaf eind jaren ‘70 uit de ontwikkeling van de hakselaarstechniek voor zowel de land- als tuinbouw met als voornaamste kenmerken: robuust, lange levensduur en hoge bedrijfszekerheid in combinatie met weinig onderhoud.

In de productiehallen (15.000 m2) produceren wij met de nieuwste technologie de door de vakhandel en eindgebruiker gewenste topkwaliteit “Made in Germany”. Zo worden de staalplaten met precisie gesneden op een volledig geautomatiseerd lasersnijsysteem. Een poedercoating zorgt voor een optimale rand en bescherming tegen corrosie. En natuurlijk werken alle motoren van de afgewerkte eenheden zo stil en energiezuinig mogelijk daar zowel milieuvriendelijke technologie als “de modernste technologie” bij Cramer behoren. Sinds de eerste windmolenlagers meer dan 175 jaar geleden.

Sinds 2017 is Globe Group is mede-aandeelhouder van Cramer. Globe Group is een koploper in een wereld die fossiele brandstoffen en elektrische snoeren achterlaat. Oplaadbare batterijtechnologie is daarom de nieuwe weg naar een succesvolle toekomst in professioneel tuinieren. Cramer en Globe Group gecombineerd omvat het vermogen om onze producten te acclimatiseren op basis van het huidige milieudebat en komt voort uit de wens om een ​​actieve rol te spelen bij het vormgeven van verandering, zelfs bij de steeds strengere milieu-eisen. We zijn gepassioneerd om benzineproducten om te zetten in producten op batterijen zonder in te leveren op prestaties.
We hebben partners over de hele wereld, waar vaardigheden variërend van onderzoek en ontwikkeling tot productie uitsluitend binnen Globe Group bestaan. Dit stelt ons in staat om elk onderdeel van de toeleveringsketen te beheersen, wat zorgt voor grote efficiëntie, kwaliteit en het vermogen om geschikte apparatuur te produceren voor een professionele tuinarchitect.
EuroGarden is exclusief importeur voor Cramer machines in de hele Benelux.

Hervorgehobenes Produkt

Produkte

Nachrichten

Jobangebote

Kontaktiere uns

Scroll to Top