Aussteller

Biocontrole BV

Biocontrole BV

Über uns

Biocontrole
Wij adviseren de professionele teelt, beheerders van sportvelden, golfbanen en openbaar groen over allerlei plagen en de bestrijding daarvan op een biologische, effectieve manier. Daarbij staat resultaat tegen bedrijfsecononomisch aanvaardbare kosten voorop.

Biocontrole adviseert over de technische aspecten van de toepassing van natuurlijke vijanden. We beoordelen de spuitapparatuur en beregeningsinstallaties voor de toepassing van nematoden zodat het resultaat van de verspuiting van nematoden optimaal is.

Wij leveren natuurlijke vijanden en biologische bestrijdingsmiddelen die wij betrekken van de topproducenten in Europa. Wij stellen zeer hoge kwaliteitseisen. Wij werken uitsluitend met pas geoogste natuurlijke vijanden. Voordat wij natuurlijke vijanden leveren controleren wij de kwaliteit en versheid.

Biocontrole is specialist in het bestrijden van o.a. de volgende plagen: eikenprocessierups, buxusmot, engerling, taxuskever, emelt. Onze klanten bevinden zich in aantal sectoren zoals openbaar groen, akkerbouw, boomkwekerij, fruitteelt, golfbanen en sportvelden, maar ook particulieren kunnen in onze webshop terecht.

Hervorgehobenes Produkt

Produkte

Nachrichten

Jobangebote

Kontaktiere uns

Scroll to Top