Joosten Groep

Joosten Groep

Over ons

De Joosten Groep bestaat uit een groep specialisten waar je terecht kan voor alles wat te maken heeft met infrastructuur, watermanagement en groen in de stad.

Een groep die adviseert, kennis deelt, zorgt voor het ontwerp, producten levert en werk uit handen neemt.

Een groep die met slimme oplossingen het verschil kan maken in kwaliteit, bouwtijd, MKI-waarde én prijs.

Een groep die er is voor de grond-, weg- en waterbouw aannemer, groenspecialist, industrie en overheid.

Omdat onze werkgebieden, kennis en klanten elkaar overlappen laten wij naar de buitenwereld duidelijk en herkenbaar zien dat wij een groep zijn.

Maar we blijven natuurlijk gewoon Joosten!

Nieuws

Vacatures

Commercieel medewerker binnendienst (vestiging Delft)

Je werkt in een team met commerciële collega’s die verdeeld zijn over onze vier filialen, jouw standplaats wordt Delft. Je adviseert klanten over producttoepassingen, calculeert projecten, brengt offertes uit en volgt deze op. Je onderhoudt je eigen netwerk en bouwt deze verder uit. Je gaat je ontwikkelen tot Product Specialist voor een van onze productgroepen.

Joosten Kunststoffen is de one-stop-shop voor de GWW-sector, groenbedrijven en (semi-) overheid. Het assortiment bestaat uit folie, geotextiel, geogrids, complete kunststof leidingsystemen, kunststof (half)fabricaten, drainagesystemen, EPS constructies en producten voor groeiplaatsverbetering. Door brutaal te zijn, hard te werken, kansen te zien en deze te grijpen zijn wij in korte tijd stevig gegroeid en een geduchte speler in de markt geworden… en we gaan door.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top