7, 8 & 9 januari 2025 | Evenementenhal Hardenberg

Twee innovatie awards op De groene sector vakbeurs 2020

Op De Groene Sector Vakbeurs 2020 worden er maar liefst twee innovatie awards uitgereikt. Dit in tegenstelling tot de voorgaande editie toen er werd gestreden om één prijs. Dit jaar maken innovatieve ondernemers kans op een award in de categorieën Tuin & Park en Groene inrichting. Een onafhankelijke jury bepaalt de beste drie innovaties per categorie en maakt vervolgens op de eerste beursdag de winnaars bekend. 

Om kans te maken op één van deze awards kunt u als deelnemers aan de vakbeurs uw innovatie tot 27 november 2019 aanmelden. Hiervoor moet u de volgende stappen ondernemen:

  • Meld uw innovatie aan via uw My Easyfairs account;
  • Stuur een e-mail naar fleur.lentjes@easyfairs.com met een omschrijving, een afbeelding van uw innovatie en omschrijf waarom juist uw innovatie deze prijs verdient.

Voorafgaande aan de vakbeurs selecteert een onafhankelijke jury per categorie drie kanshebbers op de awards. De genomineerde innovaties worden tijdens De Groene Sector Vakbeurs 2020 getoond in Het Groene Inspiratiepark. Op de eerste beursdag (14 januari 2020) worden de winnaars bekend gemaakt op het Business Point in beurshal 4.

Naast de mogelijkheid om een award te winnen, nemen alle deelnemers die een innovatie aanleveren automatisch deel aan de innovatieroute.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top